BAŞKAN OKUMUŞ ANKARA’DA BAŞKAN OKUMUŞ ANKARA’DA
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmaları gezdi.

Ziyaretlerin ardı arkasının kesilmediği Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bu kez ise Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş ve ekibini ağırladı. Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Türkoğlu’na gelen Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş ilk olarak Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret etti. Altındaş’a, Silvi (Ağaçlandırma) Kültür Müdürü Hüseyin Akçay ve İlçe Orman Şefi Metin İyik de eşlik etti. Makam ziyaretinin ardından Osman Okumuş, Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş’a ilçede yapılan çalışmalar hakkında yerinde bilgiler verdi. Daha sonra Atlı Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezi’ne geçen Osman Okumuş ve Alpaslan Altındaş, burada at binen gençleri izledi. Gezi esnasında açıklamalarda bulunan Alpaslan Altındaş, Osman Okumuş’u yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.

“YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ''
Türkoğlu Başkanı Osman Okumuş ise ziyaretlerinden dolayı Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş teşekkür ederek, “Türkoğlu ilçemizin gelişmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla birlikte Türkoğlu’muz çok daha güzel olacak. Türkoğlu’nda bir ilçede, hatta bir ilde, neler bulunması gerekiyorsa, onlar oluşuyor. İnşallah Türkoğlu’muz çok daha güzel, cazibe merkezi olacak bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor'' ifadelerini kullandı.
(Haber:Kahraman KAR)

Editör: TE Bilisim