BAŞKAN OKUMUŞ ANKARA’DA BAŞKAN OKUMUŞ ANKARA’DA
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Hacıbebek Mahallesi’nde ki esnafları ziyaret ederek, vatandaşların evlerine konuk olup dertlerini dinledi.

Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, geçtiğimiz gün Hacıbebek Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. İncelemeler sırasında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Okumuş, mahalle sakinlerinin hayır duasını aldı. Şu ana kadar böyle bir hizmeti almadıklarını belirten bazı mahalle sakinleri Başkan Okumuş’a teşekkür etti. Hacıbebek mahallesindeki esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Okumuş, mahalle sakinlerinin de evlerine misafir oldu. Vatandaşlarla sürekli buluşarak istişare eden ve varsa sorunlarını bizzat kendi ağızlarından dinleyen Başkan Okumuş, çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı sergilediklerini söyledi.

“VATANDAŞLARI GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARTMAYIZ''
Başkan Osman Okumuş incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada; “Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Meclis üyelerimiz ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız. Kırsal mahallelerimize yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek'' ifadelerini kullandı.
(Haber: Ahmet GÜNEÇIKAN)

Editör: TE Bilisim