TGK'nın adayı Özdemir seçimi açık ara kazandı TGK'nın adayı Özdemir seçimi açık ara kazandı
Vatandaşlarla daha fazla birlikte olmak, Türkoğlu halkının sorunlarını kendi ağızlarından bire bir görüşerek dinlemek, çözüm noktasına karşılıklı istişarelerde bulunmak amacı ile Türkoğlu Belediye Başkanı Os-man Okumuş mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Her hafta daha da yoğun bir katılım ile toplantılara devam ettiklerini kaydeden Okumuş, vatandaşların taleplerini almak, dertlerini dinleyerek çözüme birlikte ulaşmak adına düzenl-edikleri ziyaretlerin benimse-nmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Okumuş “ Göreve başladığım ilk gün de belirttiğim gibi, ama-cımız: adının bile bir marka olduğu Türkoğlu ülkemizin nadide ilçelerinden birisi olma yolunda gelecek nesillere geçmişten aldıkları gibi emanet etmek ve daha yaşanılır bir ilçe haline getirmek için çalışm-aktayız.
Bize verilen görevi layığı ile yerine getirebilme gayreti içerisindeyiz.
Bu nedenle her zaman söyle-diğim gibi, bu hizmetleri vatandaşımız ile iç içe onlardan destek, fikir ve dua alarak yapacağız. İşte bu noktada bugün İmalı Mahallemizdeyiz, İlçe Merkezimizde konfor ve modern ne varsa İmalı Mahalle-mize de yatırımları yapacağız ve yapıyoruz. Bize desteğini esirgemeyen İmalı Mahallemize çok teşekkür ediyoruz'' dedi. Osman Tuğrul TuĞ

Editör: TE Bilisim