Japon heyet Elbistan’da depremin sonrasını masaya yatırdı Japon heyet Elbistan’da depremin sonrasını masaya yatırdı
Hasta ziyaretlerine verdiği önem ile bilinen ve yoğun çalışma temposu arasında ilçe halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş büyük takdir topluyor.

Gece gündüz demeden vatandaşlarla birlikte olmaya çalışan ve her fırsatta hastaları ve yaşlıları ziyaret eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

“HASTALARA ŞEFKATİ BİR BORÇ BİLELİM''
Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi gören hastalarla ve hasta yakınları ile bir süre sohbet eden Başkan Osman Okumuş, tüm hastalara acil şifalar, çalışanlara da işlerinde kolaylıklar diledi. Ziyaret ettiği her hasta ile sohbet eden ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Okumuş, “Hastalarımızdan sevgi ve şefkatimizi esirgememeyi bir borç bilelim. Özellikle yaşlı hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum'' dedi.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un bu davranışı ise hasta ve hasta yakınlarından büyük takdir topladı. Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olduklarını belirten hastalar ve yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek başkan Okumuş’a teşekkür etti.
(Haber:Ahmet GÜNEÇIKAN)

Editör: TE Bilisim