Aycan, “Özel şirketlerin de kişilerin de konut yapması desteklenmelidir” Aycan, “Özel şirketlerin de kişilerin de konut yapması desteklenmelidir”
Türkoğlu Belediyesi tarafından başlatılan 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Futbol Turnuvası’nda başarılı olan takımlar kupalarını aldı.

Türkoğlu sınırları içerisinde bulunan kurumlar ve mahalleler arası futbol turnuvasına ilgi oldukça yoğun oldu. Turnuvada birinci Türkoğlu Belediyesi olurken, Beyoğlu Ortaokulu ikinci, Yeşilyöre İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. Mahalleler arasında ise Gaziosmanpaşa (Göçmenler) Mahallesi şampiyon olurken, Kılılı Mahallesi ikinci, Kırmakaya Mahallesi ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara ödüllerini Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş takdim ederken, aynı zamanda da kendi kurumunun takımında, takım kaptanlığı görevini üstlenerek takıma taktikler verdi.

“SPOR, DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR''
Kupa töreni sonrası açıklamalarda bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, sosyal projeleri her zaman desteklediklerini söyledi. Başkan Okumuş, “Öncelikle Belediye olarak düzenlediğimiz turnuvaya katılım gösteren 39 takımımıza teşekkür ederiz. Bu turnuvayı geleneksel hale getirerek mahalleler ve kurumlar arasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek istiyoruz. Belediye olarak bizler birçok çalışmayı yürütürken özellikle bu tür faaliyetlere özel bir önem veriyoruz. Aynı zamanda, sporun sağlıklı yaşama olan katkısının yanı sıra birlik ve beraberlik ile kardeşlik duygularının artmasına neden oluyor. Bu yıl da turnuvaya katılan takımlarımızın yine centilmence mücadele ederek sporun güzelliklerini ve heyecanını yaşattıklarından şüphem yok. Sporcularımıza, tüm takımlarımıza, hakemlerimize ve turnuva tertip komitesine başarılar diliyorum. Biz Türkoğlu belediyesi ailesi olarak toplum için, milletimiz için, beraberliğimiz için yapılan her organizasyonda Belediye olarak gençlerimizin yanındayız'' şeklinde konuştu.
(Haber: Kahraman KAR)

Editör: TE Bilisim