Başkan Osman Okumuş öncülüğünde her geçen gün büyüyen ve gelişen Türkoğlu’nda ihtiyaç dâhilinde yeni yollar açılırken, alt yapısı bitirilen yollarda da kilitli parke çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Kış ayları öncesi çalışmalarına yoğunluk veren Türkoğlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Hacıbebek Mahallesi’nde alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşerken, vatandaşları toz ve çamurdan kurtarmayı amaçlıyor. Daha önce ilçenin birçok mahallesi tamamen parkeyle kaplatılırken, bu kez ise çalışmalar Hacıbebek Mahallesi’nde devam ediyor. İlçedeki çalışmaları sürekli yerinde inceleyerek bilgiler alan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Hacıbebek Mahallesi’ndeki kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Okumuş, Hacıbebek Mahallesi’ndeki kilit parke çalışmalarının bir an önce bitirilmesi ve yolun vatandaşların hizmetine sunulması için ekiplere talimat verdi.

 

“HALKIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Türkoğlu’nun en önemli sorunlarından biri olan yol sorununu çözmek amacıyla çalışma başlattıklarını belirten Başkan Okumuş, “İlçemizin en önemli sorunlarının başında gelen yol sorununu çözmek amacıyla başlattığımız kilit parke döşeme çalışmalarımız, belediyemizin Fen işleri Daire Başkanlığı kontrolünde, yüklenici firmaya bağlı ekipleri ile sürdürüyoruz. Birçok sokaklarımızda kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmalarımız yoğun bir tempoda devam ediyor. Yolların standartlara uygun bir şekilde yapılarak tam anlamıyla bitmesinden sonra, ilçemiz modern bir görünüme kavuşacak, bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bu yüzden çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Amacımız mevcut standartları yükseltmek, halkımızın hayatını kolaylaştırmak ve daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmektir. Yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

“VATANDAŞLARIMIZI ÇAMURDAN KURTARACAĞIZ”

İlçede yeni yapılanmanın artmasıyla birlikte doğan yol ihtiyacını karşılamak için yollar açtıklarını ve alt yapısı biten yollarda da vatandaşların mağdur olmaması adına kilitli parke döşeyerek toz ve çamurdan kurtarmayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Okumuş, “Kış aylarında Fen işleri Daire Başkanlığı ekiplerimiz çalıştı ve ilçemize yeni yollar kazandırdık. Kışın bitmesiyle birlikte ekiplerimiz çalışmalarını hızlandırdı ve gelecek kış ayları öncesinde alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşüyorlar. Kış aylarında vatandaşlarımızın çamurlu yollarda yürümemesi için elimizden geldiğince yolları kilitli parkeyle döşeyip çamurdan kurtaracağız.  Bunun yanında ihtiyaç tespiti yaparak yeni yollar da açacağız. Biz vatandaşlarımızın hiçbir şekilde mağdur olmaması için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Fen İşleri ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

(Haber: Kahraman KAR)

 

Türkoğlu Ülkü Ocakları 4. kütüphanesi açtı Türkoğlu Ülkü Ocakları 4. kütüphanesi açtı

 

Editör: TE Bilisim