Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı münasebetiyle ilçelerde düzenlediği iftar programları tüm hızıyla devam ederken, iftar sofrası geçtiğimiz gün Türkoğlu’na kurulmuştu. Yüzlerce Türkoğlu halkı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin iftarında bir araya gelirken, iftar programına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili adayı Habibe Öçal ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş da katılmıştı. İftar sonrası ise AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili adayı Habibe Öçal ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Türkoğlu’na gelen heyet daha sonra teravih namazını kılmak üzere Fatih Sultan Mehmet Han Camii’ne geldi. Kılınan cenaze namazının ardından bir kez daha vatandaşlarla buluşan heyet, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri’ne yönelik halkı bilgilendirdi.

 

“MİLLETİMİZE SÖZ VERDİK”

Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı yapıldı Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı yapıldı

Seçim bürosunda vatandaşlara seslenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Milletimize söz verdik, verdiğimiz sözlerin hepsini bir bir yerine getiriyoruz. Şehir parkları demiştik. Bugün gerçek manada Türkiye örnek olacak şekilde, şehrin merkezinde adeta saklı bahçe, şehrin stersinden, şehrin gürültüsünden insanları uzaklaştırabilen, insanların içinde yürüyünce kaybolacağı bir alan oluşturuyoruz. 15 Temmuz Millet bahçesi şehir merkezinde birinci etabı olan 180 dönüm alanı bitti. Ağaçlarımız da büyüdüler. Şu anda çok mutlu bir ortam. Aliya Izzetbegoviç parkı da yine aynı şekilde. Menzelet Barajının kenarına yaptığımız alan yine aynı şekilde. Yine şehrimizin güneyine Aksu mahallesine yaptığımız parkta aynı şekilde. Türkoğlu’na yapıyoruz. Elbistan’da aynı şekilde yapılar devam ediyor. Bunlar şehir parkları, 5-10 dönüm parklar değil en azı 100 dönüm alan üzerine yapılan parklar. Elbistan 100 dönüme yakın, Türkoğlu 100 dönüm, şehir merkezindeki Aliya Izzetbegoviç tamamlandığında 215 dönüm, 15 Temmuz millet bahçesi 310 dönüm olacak, Aziz Sancar parkı 110 dönüm. Huzurlu ve mutlu hayatlar için, mutlu aileler için insanların çocuklarını alabileceği, stres atabileceği ve mübarek günlerde de serin bir ortamda iftarlarını açabileceği bir ortam oluşturduk. Bundan dolayı çok mutluyuz. Halkımızın bu parklara olan teveccühünü görünce bizde ziyadesi ile memnun oluyoruz” dedi.

 

“TÜRKOĞLU’NUN İKİ ADAYI VAR”

Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini dile getireh Başkan Erkoç, “Bir süreçten geçmekte Türkiye’miz, bu çok önemli bir süreç. Bu süreçten hep beraberce çok güçlü bir şekilde çıkmamız lazım. Bakın Türkoğlu çok avantajlı. Türkoğlu ilçemizin bir adayı var. ilk defa tarihinde bir adayı var Zaten saygıdeğer Müftümüz İmran Kılıç’ta sizin milletvekilinizdi. Türkoğlu doğumlu mazlumların hamisi bir hanımefendi var. dünyanın dört bir yanında mazlumlara giden, Müslümanların sorunlarını çözmek için gayret gösteren Habibe Öcal var” şeklinde konuştu.

 

“TÜRKOĞLU’NA HİZMET EDECEĞİM”

27. Dönem AK Parti Milletvekili adayı Habibe Öçal’da kendisinin Türkoğlu kızı olduğunu,  Türkoğlu ve Kahramanmaraş’a hizmet edeceğini söyledi. Öçal, “Bizde ülkemize, Kahramanmaraş’ımıza hizmet etmek için böyle bir yola girdik. Kutlu bir yola girdik. İnşallah ülkemizin ve milletimizin hizmetkarı olma yolunda emin adımlar ile yolumuzu bitirmeyi düşünüyoruz. Ben sizin kızınızım. Bu topraklarda doğdum. Bu topraklarda büyüdüm. Ankara’da ülkemize hizmet ediyordum. Büyüklerimizin teveccühü ve onların takdiri ile: ‘Seni hadi şehrine gönderelim. Biraz da şehrine hizmet et’ anlayışı ile tekrar Türkoğlu’muza Kahramanmaraş’ımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Hem ülkemizin hem şehrimizin sorunlarını çözme noktasında inisiyatif alacağım. İnşallah bu yolu hep beraber yürür ve bitiririz. Yine hep beraber Türkiye için Kahramanmaraş için aydınlık günlerde buluşuruz” ifadelerini kullandı.

 

26. Dönem AK Parti Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı İmran Kılıç ise kente yapılan hizmetleri anlattı, 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

(Haber: Kahraman KAR)

 

 

Editör: TE Bilisim