Başkan Okumuş kaza geçirdi Başkan Okumuş kaza geçirdi

Milletvekili seçildiği günden bu yana gerek TBMM’deki çalışmaları, gerek seçim bölgesi Kahramanmaraş’taki faaliyetleriyle göz dolduran MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Kent geneli ve tüm ilçelerde pandemi tedbirlerine de uyarak, esnafları ziyaret eden, vatandaşların sorunlarıyla hemhal olan Aycan’ın bu seferki adresi Türkoğlu İlçesi oldu. Aycan, ilçeye yaptığı ziyarette ilk olarak MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Cevdet Kuybu ile bir araya geldi. Ülke ve yerel siyasi gündemin konuşulduğu ziyaretin ardından Türkoğlu Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına geçildi. MHP İlçe Başkanı Cevdet Kuybu ve beraberindeki heyet ile birlikte yaptığı ziyarette Aycan, hızla sanayileşmekte ve büyümekte olan Türkoğlu ilçesinin, fay hattı üzerinde olması nedeniyle yeni yapıların depreme dayanıklı yapılması, eski binalarında depreme dayanıklı hale getirilmesinin çok önemli olduğuna değindi. Aycan, daha sonra da Türkoğlu İlçe Tarım Müdürlüğünü ve Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret edip, Türkoğlu’na yaptığı çıkarmayı tamamladı.

GÜZEL HİZMETLER YAPILIYOR

Türkoğlu’nda güzel hizmetler yapıldığına dikkat çeken Sefer Aycan, “Geçmiş yılların Türkoğlu’nu hemen hemen herkes hatırlar. Gerek teknik, gerek sportif, gerekse sosyal ve kültürel hizmet alanlarında Türkoğlu’nda son yıllarda güzel hizmetlere imza atılıyor. Bu imzaların altında devlet desteklerinin yanında Osman Okumuş’un da emeklerinin olduğunu biliyoruz. Türkoğlu geçmiş dönemlerde göç veren bir ilçe olurken son yıllarda ilçenin gelişmesiyle göç alan bir konuma geldi. Her geçen günde daha da büyüyen Türkoğlu Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi olmaya adaydır.”

İLÇEMİZ ÖNEMLİ BİR TARIM MERKEZİDİR

Bölgenin tarım açısından da önemli bir konuma sahip olduğunun altını çizen Aycan,” İlçede, domates, salatalık, çilek gibi ürünler yetiştirilerek yurt dışı pazarında yerini alıyor. Burada seracılıkta ön plana çıkıyor. Gerçekten bu kadar çok ürünün yetiştiği başka verimli tarım arazileri yoktur. İlçemiz önemli bir tarım merkezidir. Bir yandan da tarım alanlarının desteklenmesi son derece önem arz ediyor” dedi.

İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUZ

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ta, Milletvekili Aycan’ın bu nazik ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek, “Milletvekilimizin ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Bizler vekillerimizle istişare halinde oluyoruz. İlçemize bir hizmet gelecekse bunları onunla paylaşıp kendilerinin destekleri sayesinde o hizmeti alıyoruz. İstişareye önem veriyoruz. Bugün geldiğimiz noktada ilçemizi nereden nereye getirdiğimiz ortada. Gerek teknik, gerek sportif, gerekse sosyal ve kültürel hizmet alanlarında Türkoğlu’muzun ve 44 Mahallemizin ihtiyaçlarını gidermek için ekibim ile birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Özellikle dışardan Türkoğlu’na gelen vatandaşlarımız bir şeylerin değiştiğini görmektedir. Millete hizmet etmek için, kararlılık lazım, vizyon lazım, hepsinden önemlisi aşk ve iştiyak lazım, Hizmet anlayışımızın temeli ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmet’ ilkesidir” ifadelerini kullandı.
 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Editör: TE Bilisim