Çanakkale’de kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü ve milletinin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet ve milletle anmak maksadıyla Türkoğlu Kaymakam Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mete Pekmez ve kurum amirleri Türkoğlu Şehitliğini ziyaret etti. Burada şehitlerin kabrine karanfil bırakılarak, aziz ruhları için Kur’an-ı Kerim okundu.

 

ÇELENK SUNUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor

 

Daha sonra Türkoğlu Millet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından tören sona erdi. Törenin ardından ise Çanakkale Şehitlerini anma etkinliği çerçevesinde Misak-i Milli Konferans salonunda tiyatro gösterisi düzenlendi. Gösterinin ardından program; Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yürekleri kendilerinden büyük öğrencilerin düzenlemiş olduğu, Çanakkale Şehitleri konulu resim sergisinin açılışı ile 15 Temmuz Şehidi Özel Harekat Polis Memuru Niyazi Ergüven’in ailesine ziyaret ile devam etti.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim