TUSAŞ'tan Türkoğlu'nda anlamlı iftar: Birlik ve beraberlik sofrası TUSAŞ'tan Türkoğlu'nda anlamlı iftar: Birlik ve beraberlik sofrası

Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da her yılın 16-22 Eylül tarihleri arasında Ahilik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Türkoğlu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı da bu özel haftada esnafı hatırlamak ve ahilik kültürünün yaşatmak adına güzel bir çalışmaya imza atarak, 400 esnafa siftah zarfı dağıttı. Tüm dünyayı olumsuz yönde etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren esnafın yüzünde tebessüm oluşmasına neden olan bu etkinlikle ilgili konuşan Türkoğlu Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Gökçe, “Allah’ın izniyle bu tür çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

 

 

“DEĞERLİ BİR ETKİNLİK OLDU”

Konuyla ilgili konuşan Türkoğlu Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Gökçe, şunları kaydetti: “Ahilik Haftası ülkemizde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu noktada Türkoğlu Ülkü Ocakları olarak bizde bugün ‘siftah zarfı’ı etkinliği gerçekleştirdik. 400 esnafımıza zarf dağıttık. Bilindiği üzere esnafımız koronavirüs sürecinde alının tedbir kararları nedeniyle iş yerlerlerini kapatmak zorunda kaldı. Esnafımızın ekonomik olarak zor günler geçirdiği bu dönemde değerli bir etkinlik oldu. Elimizden geldiğince özel gün ve haftalarda çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Allah’ın izniyle bundan sonra da çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu bağlamda etkinliğimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm esnafımızın Ahilik Haftasını kutluyorum.”
 

Haber: Abdulsamet İspir

 

 

 

Editör: TE Bilisim