AK Parti Türkoğlu 7. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Feyzettin Okumuş, göreve geldikten bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Pandemi nedeniyle sıkıntılar içerisinde geçen 2020 yılında koronavirüse rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini ve vatandaşların derdine derman olmaya çalıştıklarını vurgulayan Okumuş, 2021 yılı hedeflerinden bahsetti. Başkan Feyzettin Okumuş, AK Parti olarak en büyük projelerinin insanların gönlüne girmek olduğunu işaret ederek, “2021 yılı içerisinde daha çok vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinleyerek yine onların kamu kurumlarıyla olan talepleri noktasında aracı kurum gibi bir nevi onların hedefe ulaşması noktasında yardımcı olmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“KENDİSİNE ÜYE KAYITLARIMIZLA DESTEK VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Türkoğlu İlçe Başkanı Okumuş şunları söyledi: “19 Eylül 2020 tarihinde kongremizi yaparak AK Parti İlçe Başkanlığı görevini devr aldık. O tarihten sonra yönetim kurulumuzu oluşturarak vatandaşlarımızın içerisine girerek, onların ihtiyaçlarını taleplerini dinlemeyi amaçladık. Yine bu çalışmalarımız içerisinde AK Parti üye kaydımız devam etmektedir. AK Parti’ye üye yaparak Cumhurbaşkanımızı bu konuda eline daha çok güçlendirerek, dünyaya daha iyi meydan okuması için biz kendisine üye kayıtlarımızla destek vermeye çalışıyoruz.

 

“VATANDAŞLARIMIZA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Onun haricinde rutin şekilde esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Esnaf ziyaretlerimiz devam ederken de malumunuz bütün dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle ilgili olarak maske mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında hastalıktan dolayı ahirete intikal eden ailelerimizin bireylerine gerek telefonla, gerekse yine mesafe kurallarına uyarak başsağlığı dilek ve temennisinde bulunuyoruz. Hastalarımızla ilgili olarak Partimize müracaat edip herhangi bir şekilde yardım talep edenlere yardımcı oluyoruz, öncülük yapmaya çalışıyoruz. Herhangi bir şekilde partimize bir talebi olan vatandaşlarımıza kamu kurumları arasında irtibatı sağlayarak onların işlemlerini ivedi ve hızlı bir şekilde çözülmesi noktasında vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. 

 

“AK PARTİ’Yİ EN ÜST SEVİYELERE ÇIKARMA GAYRETİ VE ÇABASI İÇERİSİNDEYİZ”

Bu süre zarfından Kadın Kolları ve Gençlik Kolları atamamızı yaklaşık 1 hafta önce oldu ve onlarda kendi yönetim kurullarını oluşturuyorlar. En kısa zamanda onlarında yönetim kurulu olaşacak ve hep beraber Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve ana kadememizde çalışarak Türkoğlu’nda AK Parti’yi bulunduğu noktadan en üst seviyelere çıkarma gayreti ve çabası içerisindeyiz. Bundan sonra yine üye çalışmalarımız yine sahada olarak vatandaşın yanında olarak onların talep ve temennilerini değerlendirmeye, dinlemeye ve çözüm bulma noktasında onlara yardımcı olmaya devam edeceğiz.

 

“ÜYE KAYITLARIMIZ DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK”

Göreve geldiğimizde bizim üyemiz 7 bin 666 idi şu anda gireceğimiz üyelerle birlikte yaklaşık 11 bin üyemiz var. Gençlik Kolları ve Kadın Kollarınında oluşumunu tamamlamasıyla bizim bu üye kayıtlarımız daha hızlı bir şekilde devam edecek. Biz Sayın Cumhurbaşkanımıza Türkoğlu olarak en üst noktada üye kaydı anlamında destek vereceğiz inşallah. 2021 yıl için konuşacak olursak malum hastalık etkisini kaybetmiş değil. 2020 yılında hastalık anlamında birçok çalışma alanları da olduğu gibi partisel olarak biz istediğimiz çalışma faaliyetlerini gösteremedik. İnşallah aşılarında bulunmasıyla en kısa zamanda bu hastalığın üstesinden geliriz ve bizlerde sahada daha rahat çalışarak, yine partimize gelen misafirlerimizi daha iyi ağırlayarak, onların talep ve önerilerini daha çabuk yerine getirme noktasında inşallah bir çabamız, gayretimiz olacak.

 

“2021 YILINI EN GÜZEL ŞEKİLDE GEÇİRMEYİ PLANLIYORUZ”

Her zaman olduğu gibi AK Parti olarak en büyük projemiz insanların gönlüne girmek. En büyük proje olarak ben şahsım olarak onu görüyorum. Biz insanların gözüne girdiğiniz zaman diğer projeler kendiliğinden gelir. Çünkü diğer projeler maddi projelerdir, önemli olan manevi proje olarak insanların kalbine girebilmek önemlidir diye düşünüyorum. 2021 yılı içerisinde üye kaydımızı en üst seviyelere çıkartarak, en azından aldığımız oy desteğini resmi olarakta üye kaydı olarakta; evet bende AK Parti üyesiyim diyebilecek bu insanları biz tekrar resmi olarakta partimize resmi üye olarak kazandıracağız. Yine 2021 yılı içerisinde daha çok vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinleyerek yine onların kamu kurumlarıyla olan talepleri noktasında aracı kurum gibi bir nevi onların hedefe ulaşması noktasında yardımcı olmayı düşünüyoruz. 2021 yılını en güzel şekilde geçirmeyi planlıyoruz. 2021 yılında Türkoğlu’nun yarısını AK Parti’ye üye yapmayı planlıyoruz.

 

 

Türkoğlu’na 600 kişilik Ramazan çadırı kurulacak Türkoğlu’na 600 kişilik Ramazan çadırı kurulacak

 

 

Editör: TE Bilisim