Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde bir yandan dönüşüm ve gelişim devam ederken, bir yandan da ilçedeki gençlerin spora yönlendirilmesi için çalışmalar gerçekleştiriliyor. “Amacımız çocuklarımıza spor yaptırmak, sporu sevdirmek ve geleceğin yıldızlarını İlçemizden ve şehrimizden yetişmesine destek olmak” sloganı ile yol çıkan Türkoğlu Belediyesi, Avşarlı Mahallesine halı saha kazandırmak için düğmeye bastı. Avşarlı Mahallesinde 25x45 metre ebatlarında FİFA Standartlarında sentetik çim halı sahanın hafriyat ve zemin tesviye çalışmasına start verildi.

 

HALI SAHALARIN BAKIMI YAPILIYOR

Öte yandan mevcutta bulunan halı sahalarında bakım ve onarımı gerçekleştiriliyor. Kılılı Mahallesinde bulunan halı saha hizmet binasının sıva tadilatı yapılarak, iç ve dış cepheler boyandı. Sahanın içerisinde de file değişimi yapıldı ve direkler boyandı.

 

HALILAR SERİLDİ

Çobantepe Mahallesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Sosyal Tesis ve Yaşam Alanı projesi içerisinde yer alan halı sahada da çalışmalar devam ediyor. 25x45 metre ebatlarında FİFA standartlarına uygun olarak yapılan sentetik çim halı sahanın halıları serildi. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Çobantepe Mahallesinde yapımı devam eden Sosyal Tesis ve Yaşam Alanı projesini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

 

 

 


 

Karaca, konteyner kentteki vatandaşların sorunlarını dinledi Karaca, konteyner kentteki vatandaşların sorunlarını dinledi

Editör: TE Bilisim