Milletvekili seçildiği günden bu yana gerek TBMM’deki çalışmaları, gerek seçim bölgesi Kahramanmaraş’taki faaliyetleriyle göz dolduran MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, ziyaretlerine de hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Aycan, Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi olan ve her geçen gün kendini daha da güçlendiren Türkoğlu ilçesine çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Türkoğlu Belediyesi’ni ziyaret eden Aycan’ı Belediye Başkanı Osman Okumuş karşıladı. Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Okumuş, Türkoğlu’nda yaptıkları çalışmalar hakkında Aycan’ı bilgilendirdi.

Daha sonra Aycan, Başkanı Okumuş’la birlikte Kahramanmaraş’ın ve Türkiye’nin ekonomisine önemli katkılar sağlayan ve iş istihdamında büyük rol oynayan Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesi’nin Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda OSB Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Belediye Başkanı Osman Okumuş, Milletvekili Aycan’a Türkoğlu OSB'de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ardından Aycan, Belediye Başkanı Okumuş, MHP İlçe Başkanı Cevdet Kuybu ve Ülkü Ocakları Türkoğlu İlçe Başkanı Abdulkadir Yilmaz ile birlikte Türkoğlu OSB içerisinde üretime başlayan ve gerçekleştirdiği ihracat ile ülke ekonomisine katkı sağlayan Nipaş Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nohutlu ve ekibini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

“GÜZEL HİZMETLER YAPILIYOR”

Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan Sefer Aycan, Türkoğlu’nda güzel hizmetler yapıldığına dikkat çekerek, “Geçmiş yılların Türkoğlu’nu hemen hemen herkes hatırlar. Gerek teknik, gerek sportif, gerekse sosyal ve kültürel hizmet alanlarında Türkoğlu’nda son yıllarda güzel hizmetlere imza atılıyor. Bu imzaların altında devlet desteklerinin yanında Osman Okumuş’un da emeklerinin olduğunu biliyoruz. Türkoğlu geçmiş dönemlerde göç veren bir ilçe olurken son yıllarda ilçenin gelişmesiyle göç alan bir konuma geldi. Her geçen günde daha da büyüyen Türkoğlu Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi olmaya adaydır.”

İLÇEMİZ ÖNEMLİ BİR TARIM MERKEZİDİR

Bölgenin tarım açısından da önemli bir konuma sahip olduğunun altını çizen Aycan,” İlçede, domates, salatalık, çilek gibi ürünler yetiştirilerek yurt dışı pazarında yerini alıyor. Burada seracılıkta ön plana çıkıyor. Gerçekten bu kadar çok ürünün yetiştiği başka verimli tarım arazileri yoktur. İlçemiz önemli bir tarım merkezidir. Bir yandan da tarım alanlarının desteklenmesi son derece önem arz ediyor” dedi.

İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUZ

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ta, Milletvekili Aycan’ın bu nazik ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek, “Milletvekilimizin ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Bizler vekillerimizle istişare halinde oluyoruz. İlçemize bir hizmet gelecekse bunları onunla paylaşıp kendilerinin destekleri sayesinde o hizmeti alıyoruz. İstişareye önem veriyoruz. Bugün geldiğimiz noktada ilçemizi nereden nereye getirdiğimiz ortada. Gerek teknik, gerek sportif, gerekse sosyal ve kültürel hizmet alanlarında Türkoğlu’muzun ve 44 Mahallemizin ihtiyaçlarını gidermek için ekibim ile birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Özellikle dışardan Türkoğlu’na gelen vatandaşlarımız bir şeylerin değiştiğini görmektedir. Millete hizmet etmek için, kararlılık lazım, vizyon lazım, hepsinden önemlisi aşk ve iştiyak lazım, Hizmet anlayışımızın temeli ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmet’ ilkesidir” ifadelerini kullandı.

Mehmet Karaca Uzunsöğütlü vatandaşlarla bir araya geldi Mehmet Karaca Uzunsöğütlü vatandaşlarla bir araya geldi

Editör: TE Bilisim