Geçtiğimiz haftalarda İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası devam ediyor. Bu kapsamda Türkoğlu Belediyesi’de depremde zarar gören vatandaşlar için "İzmir Üşürse, Türkiye Üşür" sloganıyla yardım kampanyası başlattı. yeni doğan çocuk paketleri, Battaniyeler, hijyen setleri, kışlık kıyafetlerden oluşan toplamda 5 bin parça malzeme hazırlayan Türkoğlu Belediyesi, İzmir’e ulaştırmak üzere hazırladıkları paketleri Türkoğlu Kaymakamlığına teslim etti.

DUYARLILIK GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Teslim töreninde konuşan Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş, “İzmir’e sahip çıkmak hepimizin görevidir” diyerek şöyle konuştu: ““İzmir üşürse Türkiye üşür. Bundan dolayı duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Türkoğlu kaymakamlığı olarak belediyemizden teslim aldığımız yardım malzemelerini Kahramanmaraş Valiliği’ne ileteceğiz. Oradan da tüm bu malzemeler İzmir’de depremzedelere ulaşacak. İzmir’e sahip çıkmaz hepimizin görevidir”

İLK ETAPTA BÖLGEYE BATTANİYE DESTEĞİ SAĞLAMAYA KARAR VERDİK

Bu zor günlerinde İzmir halkının yanında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkoğlu Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Bozdoğan,  “Türkiye İzmir için tek yürek" kampanyasına destek olmak adına "İzmir Üşürse Türkiye Üşür" sloganıyla çalışma başlattık. İzmir'de yaşanan deprem felaketi, tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de derin üzüntüyle karşılandı. Yaşanan felaketin ardından bölge halkı için ne yapabiliriz düşüncesiyle böyle bir kampanya başlattık. Hızlı bir şekilde hazırlıklarımızı tamamlayıp ağırlaşan kış şartlarını da göz önünde bulundurarak ilk etapta bölgeye battaniye desteği sağlamaya karar verdik. İzmirli kardeşlerimizle aramızda mesafeler olsa da bu yardımlarla Türkoğlu’ndan İzmir’e bir bağ kurmuş oluyoruz. Koronavirüs salgını nedeniyle bölgede maske, kolonya ve hijyen malzemelerine ihtiyaç duyulmakta ve bizde kapsamda da malzeme temin ettik. Depremzede çocuklar için de kıyafet ve oyuncak hazırladık" dedi.

Konuşmaların ardından temin edilen malzemeler Kahramanmaraş Valiliğine teslim edilmek üzere Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş’a teslim edildi.

 

 

Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

 

Editör: TE Bilisim