Aycan, “Özel şirketlerin de kişilerin de konut yapması desteklenmelidir” Aycan, “Özel şirketlerin de kişilerin de konut yapması desteklenmelidir”
Türkoğlu Kaymakamı Hakan Ezgi ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu’nun girişinde bulunan polis noktasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Ziyaret ettikleri ilçe girişindeki polis kontrol noktasında inceleme ve denetimlerde bulunan Türkoğlu Kaymakamı Hakan Ezgi ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, asker ve polislerle de ayaküstü sohbet etti. İlçenin girişindeki araç arama ve kimlik kontrolü yapan polisleri yerinde denetleyerek çalışmalarla ilgili bilgiler alan Kaymakam Ezgi, görev yapan polislere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunarak kolaylıklar diledi. Ezgi daha sonra nöbet defterini imzaladı. İlçe girişinde durdurulan ve polisler tarafından kontrolleri tamamlanan vatandaşlar da Kaymakam Ezgi ve Başkan Okumuş ile görüş alışverişinde bulunarak memnuniyetlerini dile getirdi.

“KAZASIZ VE BAŞARILI MESAİLER TEMENNİSİNDE BULUNDUK''
Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Ezgi, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için fedakârca çalışan emniyet personellerine kazasız ve başarılı mesailer temennisinde bulunduk'' dedi. Kaymakam Ezgi konuşmasına şu şekilde devam etti, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için yapılan denetimlerimizi yerinde incelemek için Belediye Başkanımız Osman Okumuş’la polis noktasına ziyaretlerimiz oldu. Jandarma ve polis bölgelerinde incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızla yaptığım görüşmelerde olumsuz bir yorum almadım tam aksine herkes memnuniyetlerini dile getirerek denetimlerin daha çok yapılmasını istedi. Güvenlik güçlerimiz sorumluluk alanlarında genel asayiş ve güvenlik denetimlerini artıracaktır."
(Haber: Ahmet GÜNEÇIKAN)

Editör: TE Bilisim