1 gün önce Kahramanmaraş

Onikişubat ilçesi Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Fırat Görgel, “Hemşehrilerimizin talep ve isteklerini dinledik, caddemizde gerçekleştirdiğimiz asfalt yenileme çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulunduk. Hamdolsun vatandaşlarımız çalışmalardan son derece memnun” dedi.

1 gün önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ederken, yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına da ağırlık verdi.

1 gün önce Türkoğlu

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar ve beraberindeki teşkilat üyeleri, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’yı makamında ziyaret etti.

1 gün önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ve Kavlaklı Mahallesi’ne ulaşım sağlayan arterde deforme olan kısımları yenileyerek bölgede ulaşım standardını iyileştiriyor.

1 gün önce Türkoğlu

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, içme suyu güvenliği konusunda Kaymakamlık makamında önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

1 gün önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Göksun kırsalında Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kırıkkuyu mevkiine ulaşım sağlayan stabilize yolu 6 bin metrekare kilit parke ile kaplayarak yerleşim yerinin ulaşımını iyileştirdi. Kızıltaş mevkiine ulaşım sağlayan 1 kilometrelik arterde ise kilit parke imalatları sürüyor.

1 gün önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Çölyak hastaları için glütensiz ekmek ve kurabiyelerin şehir merkezindeki 8 farkı halk ekmek büfesinden satışının başladığını duyurdu.

1 gün önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve önerilerini dinledi.

1 gün önce Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin sosyal yaşamına katkı sunacak önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Son olarak Gültepe, Alibeyuşağı ve Kırım mahallelerinde yürütülen sosyal etkinlik alanı çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

1 gün önce Kahramanmaraş

Onikişubat ilçesi Vadi Mahallesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Görgel, “Şehrimizin altyapı sorununu gidermek için 10 Milyar TL’nin üzerinde bir kaynakla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu projelerle şehrimizi daha güvenli altyapıya kavuşturacak ve Kahramanmaraş’ımızı daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceğiz” dedi.