2 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu’nda Okumuş, Kurt, Akbaba, Selci, Reyhan, Tut ve Gemci aileleri Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca’ya destek için katılım sağladı.

2 hafta önce Kahramanmaraş

Seçime günler kala, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla buluştu.

2 hafta önce Kahramanmaraş

Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca, Şekeroba mahallesindeki esnafları ziyaret etti.

3 hafta önce Türkoğlu

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) yönetimi öncülüğünde, Türkoğlu lojistik konteyner kentte iftar programı düzenlendi.

3 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un da içinde bulunduğu araç, maddi hasarlı trafik kazası geçirdi.

3 hafta önce Türkoğlu

Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Kılılı mahallesinde bulunan konteyner kenti ziyaret etti.

3 hafta önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesinde dönemin son meclis toplantısı yapıldı.

3 hafta önce Türkoğlu

Sentetik çimli Türkoğlu futbol sahası yenileniyor. Daha dayanıklı zemin ve iyileştirilmiş drenaj sistemiyle her hava koşulun da müsabakalara hazır olacak.

3 hafta önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Türkoğlu ilçesinde su altyapısı onarım çalışmaları hız kazandı.

3 hafta önce Kahramanmaraş

Yeni dönem projeleri arasında yer alan imar konusunu dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu’nda yapılaşmaya müsait yeni imar alanlarının olduğunu dile getirerek, “Kahramanmaraş’ın geleceği Dulkadiroğlu’ndadır” dedi.