Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Göllühöyük, Kuyumcular, Küçükimalı, Beyoğlu ve Yeşilyurt Mahalleleri’nde ki esnafları ziyaret ederek hem esnafları gezdi hem de vatandaşların evlerine konuk olup dertlerini dinledi.

 

Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, geçtiğimiz gün Göllühöyük, Kuyumcular, Küçükimalı, Beyoğlu ve Yeşilyurt Mahalleleri’nin sakinlerini ziyaret etti. İncelemeler sırasında vatandaşlarla yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Okumuş, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını da dinleyerek, halkın içinden gelen bir başkan olduğunu birkez daha gösterdi. Türkoğlu Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, Başkan Osman Okumuş’a teşekkür etti. Gezdiği mahallelerde esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Okumuş, mahalle sakinlerinin de evlerine misafir oldu. Vatandaşlarla sürekli buluşarak istişare eden ve varsa sorunlarını bizzat kendi ağızlarından dinleyen Başkan Okumuş, çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı sergilediklerini söyledi.

TGK'nın adayı Özdemir seçimi açık ara kazandı TGK'nın adayı Özdemir seçimi açık ara kazandı

 

HİZMETLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ''

Ziyaret ve incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Osman Okumuş, halka götürdükleri hizmetlerin her zaman karşılığını aldıklarını söyledi. Başkan Okumuş, “Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Mahalle ziyaretleri ile de hem halkımızı ziyaret ediyor hem de biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız'' şeklinde konuştu.

(Haber: Kahraman KAR)

Editör: TE Bilisim