İlçesine yaptığı hizmetlerden dolayı halkın takdirini toplayan Başkan Osman Okumuş, Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş ile birlikte saha ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede üretim tesisi bulunan sanayi işletmecilerini ziyaret eden Başkan Osman Okumuş, sanayi alanında yapılan yatırımların Kahramanmaraş’ın gelişmesinde önemli bir rol oynadığını söyledi.

KAYAŞ BUZ VE AMBALAJ TESİSLERİ, ÜLKEMİZE ÖNEMLİ DÖVİZ GİRDİSİ SAĞLAMAKTADIR

Başkan Okumuş, “Kahramanmaraş Dondurması'nın coğrafi sınırları aşarak dünya çapında tanınmasını sağlayan Kayaş ambalaj ve kuru buz tesislerini Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş ile birlikte ziyaret ettim. Kuru buz ve ambalaj teknolojisi sayesinde dondurmanın ilk günkü tazeliğini muhafaza ederek yurt dışına taşınmasını sağlayan bu tesisler, Türkoğlu OSB içerisinde yer alan Savunma Sanayi üretim merkezi ile birlikte önemli bir rol oynamaktadır. Kayaş Buz ve ambalaj tesisleri, üretim kapasitesi, AR-Ge çalışmaları ve inovasyon yatırımları ile kıtalar arası dondurma keyfinin sürdürülmesine katkı sağlayarak ülkemize önemli bir döviz girdisi sağlamaktadır.

AHMET DURAN BALSUYU’NUN TEKSTİL SANAYİNİN GELİŞMESİ İÇİN ÖNEMLİ YATIRIMLARI BULUNUYOR

Ülkemize ve şehrimize birçok yatırım yapan Balsuyu Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu'nu, Türkoğlu Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş ile birlikte ziyaret ettim. Kahramanmaraş'ta tekstil sanayinin gelişmesi için önemli yatırımları bulunan Ahmet Duran Balsuyu'na nazik kabulleri için teşekkür ederim. Şehrimizin birçok yatırıma erişmesi ve modern tesislere kavuşması için önemli rol oynayan merhum Mehmet Balduk'un kızı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul'u, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş ile birlikte ziyaret ettim. Kendisi de babası Mehmet Balduk gibi cesur, çalışkan ve bir kadın girişimci olan Nazlı Ceylan Balduk'a nazik kabulleri için teşekkür ediyorum.

RİMSA TEKSTİL, BİNLERCE KİŞİYE İSTİHDAM OLANAKLARI SUNUYOR

Çevre Bilinci ve Sürdürülebilirlik ilkeleriyle hareket eden Şirikçioğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Arif Şirikçi ve Hacı Ali Şirikçi'yi, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş ile birlikte Kahramanmaraş'ta ziyaret ettim. Denim ve Non Denimde önemli bir üretici olan firma, şehrimize önemli bir döviz girdisi sağlıyor. Nazik kabulleri için Arif Bey'e teşekkür ederim Türkoğlu ilçemizde yatırımları bulunan Rimsa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saçmalı'yı Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Feyzettin Okumuş ile birlikte ziyaret ettim. Tekstil sektörün anavatanı olan Kahramanmaraş'ta önemli yatırımlara imza atan ve binlerce kişiye istihdam olanakları sunan Rimsa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ramazan Saçmalı'ya, nazik kabulleri için teşekkür ederim.

Başkan Güngör: “Teslim Edilen Konut Sayısı 17 Bini Aştı” Başkan Güngör: “Teslim Edilen Konut Sayısı 17 Bini Aştı”

Avrupa başta olmak üzere Ortadoğu'nun önemli metal mutfak eşyası üreticisi olan Kahramanmaraş'ta, Hascevher fabrikasını, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş ile birlikte ziyaret ettim. Şehrimizde önemli bir üretim merkezi olan Hascevher'in Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Dinçer'e nazik kabulleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Editör: Çağatay GEDİK