Hedef Kısa Sürede Şehir Ekonomisini Canlandırmak Hedef Kısa Sürede Şehir Ekonomisini Canlandırmak
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, DSİ Bölge Müdürü Sadullah Seven’i makamında ağırladıktan sonra, çalışmaları devam eden İmalı Deresi Islah ve Rekreasyon projesi hakkında yerinde bilgiler verdi.

DSİ Bölge Müdürü Sadullah Seven ve ekibi, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'a iadeyi ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası Başkan Okumuş, misafirlerine DSİ tarafından ıslah edilmesinin ardından çalışmaları başlayan İmalı Deresi Islah ve Rekreasyon projesi hakkında bilgiler verdi.
Gezi ve inceleme esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Osman Okumuş, “Türkoğlu ilçemizin gelişmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla birlikte Türkoğlu’muz çok daha güzel olacak. Burası tamamlandıktan sonra, gondolla geziler yapılabilecek. Hemen yanında 1.5 km’lik yürüyüş parkurumuzda var. İnsanlar sağlıklı, sıhhatli bir şekilde buralarda gezebilecek. Türkoğlu’nda bir ilçede, hatta bir ilde, neler bulunması gerekiyorsa, onlar oluşuyor. İnşallah Türkoğlu’muz çok daha güzel bir cazibe merkezi olacak, bir ilçeye doğru hızla gidiyor. Türkiye’nin de, bölgenin de en güzel, en cazip merkezlerinden biri olacak. Çalışmalarımızda özellikle de İmalı Deresinin ıslah edilmesi noktasında büyük destek veren DSİ’ye ve şahsınıza teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.
DSİ Bölge Müdürü Sadullah Seven ise ilçede yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Osman Okumuş’u tebrik ederek başarılar dileğinde bulundu.
(Haber: Adem MERK)

Editör: TE Bilisim