Bir dizi ziyaretler için Türkoğlu ilçesin gelen Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, İlçe Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan ve Belediye Başkanı Osman Okumuş eşliğinde ilçedeki yapılan yatırım ve projeleri yerinde inceleyerek Belediye Başkanı Osman okumuş'tan bilgiler aldı. Millet Meydanı içerisinde bulunan Millet kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek hasbıhal eden İmran Kılıç, Belediye Başkanı Osman Okumuş'a yaptığı güzel eserlerden dolayı teşekkür etti. Burada vatandaşlarla kısa bir sohbet etme imkanı bulan Kılıç, Türkoğlu ilçesinin her geçen gün gelişerek çıtasını yükselteceğini söyledi.

“AK PARTİ İLE TÜRKOĞLU DAHA DA ÇOK GELİŞECEK”
Vatandaşlara sohbet sırasında Türkoğlu ilçesinin AK Parti hükümeti ile daha çok gelişeceğni ve her alanda yatırım alacağını belirten İmran kılıç, şu ifadeleri kullandı: “AK Parti hareketi bir dava hareketidir. Bu davamızın merkezinde insanımız vardır. Bizim anlayışımıza göre insan, eşrefi mahlukat; yaratılmışların en şereflisidir. Ve her türlü güzel hizmetlere layıktır. Bu anlamda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletimize ve insanımıza karşı her zaman bunu ifade etmiştir. Milletimiz efendi, biz milletimizin hizmetkârıyız. Cumhurbaşkanımızın bu sözü, bizim de parolamızdır. Bizde milletimizin hizmetkârıyız. AK Parti olarak bizim belli prensiplerimiz vardır. Hızlı, etkin, verimli bir çalışma sistemiyle, çocuklarımızı ve gençlerimizin, insanımızın, kadınlarımızın ve erkeğimizin, sağlıklı, eğitimli ve donanımlı olması, akıl sağlığı, beden sağlığı, müspet ilim ve manevi eğitim değerleri açısından her türlü donanımların sağlanması ve geleceklerine sahip çıkacak bir zindelik birikilmesi ve geleceğe yön verilmesidir. İkinci bir prensibimiz, şehirlerimizin, ilçelerimizin, mahallelerimizin yaşanılır şehirler, yaşanılır ilçeler, yaşanılır mahalleler olması, doğal çevrelerin korunması, geliştirilmesi ve doğal çevremizden insanlarımızın her türlü faydalanmalarının sağlanması… bu anlamda memleketlerimizin bütün nimetlerinin yer aldığı serveti zenginliklere çevrilerek yine insanımızın hizmetine sunulmasıdır. Devletimizin güçlü, itibarlı bir devlet, milletimizin izzetli, hizmeti görülür, hatırıp sorulur bir millet olması.”

Hedef Kısa Sürede Şehir Ekonomisini Canlandırmak Hedef Kısa Sürede Şehir Ekonomisini Canlandırmak

“TÜRKOĞLU GELİŞEN VE BÜYÜYEN BİR İLÇEDİR”
Kılıç, “Türkoğlu ilçesi her zaman gelişen ve büyüyen bir ilçedir. Kahramanmaraş’ın en yakın ilçesidir. Özellikle içerisinde bulunan Türkoğlu Lojistik Merkezi, ilçeye önemli değer katacak ve gelecekte ilçenin kalkınmasında büyük bir rol oynayacaktır. Tabi bu da sizlerin sayesinde olacaktır. Belediyemiz zaten önemli çalışmalar yapmakta. İlçenin metrepol ilçe olması yönünde güzel adımlar atacağı temennisindeyim. AK Parti hükümeti ile ilçeye daha çok projeler kazandırılacaktır. AK Parti davasında sizlerde bizimle olduğunuz sürece, ülkemize sahip çıktığımız sürece güzel günler göreceğiz. Bu dava hareketimiz sadece 17 yıla dayanan bir hareket değildir. Bu davamız, medeniyetimizin toplarını taşımasıdır. Kadim medeniyetimizin, köklü tarihimizin bugünkü temsilcisidir. Dolayısıyla bugünlere kolay gelmedik. Gerek milletimizin tarihinde, gerekse medeniyet tarihimizde bugünlere ulaşmamızın temelinde birçok gayretler, birçok emekler, birçok çabalar, alın terleri, şehitlerimizin, gazilerimizin kanları var. Tarih boyunca bu çabalarla bugünümüze geldik. Cumhuriyetimizi de kolay kurmadık. Cumhuriyetimizi birçok bedeller ödeyerek kurduk ama tarih içerisinde milletimiz belli dönemlerde horlandı. Değerlerimizin görmezden gelindi. Küçümsendi. Buna karşı her dönemde milletimizin önüne önderlerimiz düştü o önderlerimiz de yaşayanlara saygıyla ahirete intikal etmiş olanları da rahmetle anıyorum. Değerlerimiz bu günlere bu çabalarla ulaştırıldı. AK Parti harekâtı işte bu köklü medeniyetin ve tarihin külleri üzerinden doğmuş bir büyük sınav olmuş ülkemizin insanımızın her türlü taleplerini karşılayan yarasına merhem olan, sorunlarına çözüm getiren yine gönül coğrafyamızın mazlum milletlerinde umudu haline gelen bir dava hareketidir.Allah ülkemize ve milletimize karşı tuzak kuranlara fırsat vermesin onların bu tuzaklarını başlarına geçirsin. Önderimize, liderimize sağlık afiyet versin. Memleketimize milletimize huzur versin. Elbirliğiyle bu tezgâhlanan son oyununda üstesinden geleceğiz. Ülkemizi ve milletimiz mutlu yarınlara emin adımlarla ilerleyecektir” dedi.
Haber: Kahraman Kar
 

 

 

 

Editör: TE Bilisim