Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Liginde şampiyon olan Türkoğlu Belediyespor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) boy gösterecek. Antrenör Fethi Çokkeser nezaretinde yeni sezon hazırlıklarına 3 ay önce start veren Türkoğlu Belediyespor, hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Oynadığı 7 hazırlık maçıyla lige en iyi hazırlanan Mavi-Beyazlılar, sezonun ilk maçında bugün Elbistanspor ile deplasmanda karşılaşacak. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un da büyük destek verdiği Mavi-Beyazlı ekip deplasmanda rakibini yenerek sezona 3 puanla başlamak istiyor. Bugün Elbistan ilçe stadyumunda oynanacak olan karşılaşma  saat 17.00'da başlayacak.

Erbakan Türkoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi Erbakan Türkoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi

 

BAŞKAN OKUMUŞ’A ZİYARET

Karşılaşma öncesi Türkoğlu Belediyespor futbol takımı ve teknik heyeti Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette, Belediye Başkanı Osman Okumuş, futbolcularla ve teknik heyetle fikir alışverişinde bulunarak başarılar diledi.

 

ÇOKKESER, “FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM”

Türkoğlu Belediyespor antrenörü Fethi Çokkeser lige galibiyetle başlayarak sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarından emin olduklarını söyledi. Çokkeser, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine vurgu yaparak şöyle konuştu: “Pandemiden dolayı ligler bir oynansın bir oynansın bir oynanmasın şeklinde kararlar çıktı, dolayısıyla bu da bizleri haliyle etkiledi. Ama biz bunun arkasına sığınmıyoruz aylardan beridir kendi tesislerimizde ligler hemen başlayacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürdük. Oynadığımız hazırlık maçlarıyla da takımdaki eksikleri görme fırsatımız oldu. Bugün de sezonun ilk maçını deplasmanda Elbistanspor ile oynayacağız. Takım olarak bu maça odaklandık, futbolcularım sahada 90 dakika iyi bir mücadele ortaya koyarak 3 puanı alacaklardır. Bu karşılaşmanın bilincindeyiz futbolcularıma güveniyorum. İnşallah lige 3 puanla başlayan taraf oluruz.”

 

 

Editör: TE Bilisim