Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Osmaniye Andırınlılar Dayanışma Derneğinin, düzenlemiş olduğu Prof.Dr.Mehmet Şahin'in Orta Doğu'da Neler oluyor adlı konferansına katıldı.
Osmaniye Ahmet Sekip Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen Konferansta Prof. Dr. Mehmet Şahin “Orta Doğu'da Son Gelişmeler ve Türkiye' başlıklı konferansta konuşan Prof. Dr. Mehmet Şahin, “Orta Doğu coğrafyasına tarih boyunca yabancı güçlerin çok fazla eğildiğine, İslamiyet'teki Şiilik gibi ana akım düşüncelerin oluştuğu merkezlerin bu bölgede olduğuna dikkat çekerken, Bağdat denildiğinde yalnızca Irak'ın başkentinden değil, aynı zamanda Abbasiler gibi önemli bir medeniyetin başkentin de söz edildiğini hatırlattı. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada Orta Doğu'da insanların kendi iradelerini ve kaynaklarını kullanmasının istenmediğini belirten Prof. Dr. Şahin, aynı zamanda o irade ve kaynağı kullanabilecek kitlenin da yok edildiğine işaret ederken, “Orta Doğu'da öldürülen akademisyen, kanaat önderi, siyasetçi ve sanatçıların istatistiği dahi tutulamıyor' ifadelerini kullandı.
Konferans bitiminde Sahneye davet edilen Osmaniye il Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Tamer Bilacan ve Osmaniye Andırınlılar Dernek Başkanı Yunus Temiz, Belediye Başkanı Osman Okumuş'a başarı plaketi ve çeşitli hediye takdiminde bulundular.
Hayriye Aslı Ersoy

Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Editör: TE Bilisim