Gündem

OKUMUŞ VE HALK EL ELE

0

Vatandaşlarla daha fazla birlikte olmak, Türkoğlu halkının sorunlarını kendi ağızlarından bire bir görüşerek dinlemek, çözüm noktasına karşılıklı istişarelerde bulunmak amacı ile Türkoğlu Belediye Başkanı Os-man Okumuş mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Her hafta daha da yoğun bir katılım ile toplantılara devam ettiklerini kaydeden Okumuş, vatandaşların taleplerini almak, dertlerini dinleyerek çözüme birlikte ulaşmak adına düzenl-edikleri ziyaretlerin benimse-nmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Okumuş “ Göreve başladığım ilk gün de belirttiğim gibi, ama-cımız: adının bile bir marka olduğu Türkoğlu ülkemizin nadide ilçelerinden birisi olma yolunda gelecek nesillere geçmişten aldıkları gibi emanet etmek ve daha yaşanılır bir ilçe haline getirmek için çalışm-aktayız.
Bize verilen görevi layığı ile yerine getirebilme gayreti içerisindeyiz.
Bu nedenle her zaman söyle-diğim gibi, bu hizmetleri vatandaşımız ile iç içe onlardan destek, fikir ve dua alarak yapacağız. İşte bu noktada bugün İmalı Mahallemizdeyiz, İlçe Merkezimizde konfor ve modern ne varsa İmalı Mahalle-mize de yatırımları yapacağız ve yapıyoruz. Bize desteğini esirgemeyen İmalı Mahallemize çok teşekkür ediyoruz'' dedi. Osman Tuğrul TuĞ