Türkoğlu

Türkoğlulu öğrenciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu

Türkoğlu Belediyesi tarafından Ankara'ya gönderilen Türkoğlulu öğrenciler, TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

İlçesindeki öğrencilerin en iyi eğitimi almasını isteyen ve bu yönde yaptığı çalışmalarla gündeme gelen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, kültür etkinlikleri kapsamında ilçeye bağlı Doluca, Kırmakaya ve Yolderesi Mahallelerinde bulunan ilk ve ortaokullardaki başarılı öğrencileri kültür etkinlikleri kapsamında Ankara'ya gönderdi. Gezi programı kapsamında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal ve AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir’i makamında ziyaret eden öğrenciler, daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Unutamayacakları bir anı yaşayan öğrenciler, buluşmada bir süre Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet edip, anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekildi. AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Ahmet Özdemir ve Habibe Öçal’ın da yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan Özdemir, paylaşımının altına, "Sayın Cumhurbaşkanımız ile Kırmakaya, Doluca ve Yolderesi'nden gelen öğrencilerimizi buluşturduk. Gençlerin mutluluğu görmeye değerdi" notunu düştü.

Bu arada, ilk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen öğrenciler de çok memnun ve mutlu olduklarını ifade ederek, bu imkânı sağlayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'a şükranlarını iletti.