Başkan Okumuş Haberleri

Başkan Okumuş haberleri ve güncel Başkan Okumuş gelişmeleri, Başkan Okumuş ile ilgili tüm video, Başkan Okumuş fotoğrafları ve Başkan Okumuş haberleri Türkoğlu Haber sitemizde


Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Akdeniz Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu Başkanı Cengiz Biber, Osmaniye Andırınlılar Dernek Başkanı Yunus Temiz, Yönetim Kurulu...

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi ekipleri tarafından ilçede bulunan yaşlı ve ihtiyaç sahibi kişilerin ihtiyaçlarını gidermek için evde bakım hizmetlerine devam ediyor.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, hafta sonu yapılan Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nın seçimlerine katıldı.

Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş’ta oto lastik sektöründe yeni firma olan LastikVs’nin açılışına katıldı.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kuzey Irak’ta yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu’nda Gazi olan P.Kom.Uzm.Çvş. Yunus Emre Araçay’ı ziyaret etti.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül’ü makamında ziyaret etti.

Gündem

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, geçtiğimiz günlerde güven tazeleyen Sağlık-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ekonomi

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası(KMTSO) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Avşarlı Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.