Türkoğlu Belediyesi Haberleri

Türkoğlu Belediyesi haberleri ve güncel Türkoğlu Belediyesi gelişmeleri, Türkoğlu Belediyesi ile ilgili tüm video, Türkoğlu Belediyesi fotoğrafları ve Türkoğlu Belediyesi haberleri Türkoğlu Haber sitemizde


Türkoğlu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahramanmaraş İl Temsilciği ve Türkoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen lise öğrencilerine yönelik eğitim kampı kapsamında, öğrenciler Mersin’e...

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi ilçedeki kadınları İstanbul’daki kültür hazinelerini görmeleri için tur düzenlemeye devam ediyor.

Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi tarafından bakıma ihtiyacı olan, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak başlatılan ‘ALO EVDE BAKIM Hizmeti’ her...

Türkoğlu

Çocukların yüzlerinde tebessüm, gönüllerinde sevgi olmak için her anlarında yanlarında olan Türkoğlu Belediyesi tarafından “At Binme Etkinliği” gerçekleştirildi.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, Regaip Kandili sebebiyle ilçedeki camileri gül kokusu ile donattı.

Türkoğlu

AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısı Türkoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, ilçenin yüksek kesimlerindeki kırsal mahallelerinde karla mücadele kapsamında kar küreme ve tuzlama çalışmalarını gece boyunca sürdürüyor.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi 2023 yılı Meclis toplantısı Başkan Osman Okumuş Başkanlığında yapılarak ilçe için birçok konu karara bağlandı.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Kahramanlar Diyarından Payitaht'a projesi kapsamında 13.tur İstanbul’a gitti.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Türkoğlu Adliye Lojmanı’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ederken yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi tarafından TOKİ bölgesine yapılacak olan çocuk parkının yapımına başlanıldı.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesindeki üst düzey yöneticiler ve çalışanlar için organize ettiği eğitim seminerleri tamamlandı.