Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, 22 Aralık Cuma günü 6 askerin, 23 Aralık Cumartesi günü de Irak'ın kuzeyinde yine 6 askerin şehit olduğunu duyurmuştu. Ülkeyi yasa boğan bu acı haberler üzerine, birçok siyasi ve yerel yetkililer açıklama yapmıştı. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ta sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda,  12 vatan evladının şehit edilmesinden sonra kararlılık ve azimle terörün bitmesi için mücadelenin devam edeceğini bir kez daha vurguladı. Türkoğlu’nun girişine, ilçe nüfusuna kayıtlı 38 şehidin isimlerini yaşatmak adına Şehitlik Anıtı inşa etiklerini de söyleyen Başkan Okumuş, şehitlerin hatırasını ve isimlerini her zaman yaşatacaklarını ifade etti.

PKK'NIN SONU YAKINDIR

Başkan Okumuş, yaptığı paylaşımda şu sözleri kaydetti; “Türkiye'nin, ayağa kalkmasını engellemek için Kurulan PKK'nın sonu yakındır. 12 vatan evladının şehit edilmesinden sonra kararlılık ve azimle PKK'nın bitmesi için mücadele sürecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve komuta kademesinin kararlığı sayesinde mücadele asla ve asla sekteye uğratmayacaktır.

ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Başkan Güngör: “Teslim Edilen Konut Sayısı 17 Bini Aştı” Başkan Güngör: “Teslim Edilen Konut Sayısı 17 Bini Aştı”

Bizde, mücadelemizi bu kahraman vatan evlatlarının isimlerinin unutulmaması için veriyoruz. İlçemizin girişine, yine ilçemiz nüfusuna kayıtlı 38 vatan evladının isimlerini yaşatmak için Şehitlik Anıtı inşa ettik. Bu anıt, şehitlerimizin hatırasını yaşatmak için bir sembol olacaktır. Şehitlerimizi asla unutmayacağız ve onların kahramanlıklarını daima yüreklerimizde yaşatacağız. Aynı zamanda, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, terörün kökünü kazımak ve ülkemizi güvenli bir geleceğe taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizi bölmeye çalışanlara karşı kararlılıkla duracağız ve birbirimize destek olmaya devam edeceğiz.”

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Çağatay GEDİK