Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor

İlçe Merkezinde Mahir Ünal Caddesi üzerinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Türkoğlu Şubesi ve Şehitler Parkı Türkoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen programla açılışı gerçekleştirildi. Program şehitlerimizin ruhu için okunan Mevlid-i Şerif ve yapılan dua ile başladı.

ALI_2019

BU KIYMETLİ HİZMETLERDE EMEĞİ GEÇENLERE ŞÜKRANLARIMI SUNUYOR

Vali Coşkun yaptığı konuşmada şunları söyledi:  “Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve kıymetli aileleri her zaman başımızın tacıdır, onlar için ne yapsak azdır. Bugün de Türkoğlu Belediyemiz tarafından yapılan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Türkoğlu Şube Binası ve Şehitler Parkı’nın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu kıymetli hizmetlerde emeği geçenlere şükranlarımı sunuyor, şehitlerimize rahmet, gazilerimiz ve kıymetli ailelerimize de sağlık ve afiyet diliyorum.”

ALI_1944

YAPILAN BU ÇALIŞMALAR BU AİLELERİMİZE VERDİĞİMİZ DEĞERİN GÖSTERGESİDİR

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise, “Böyle güzel ailelere böyle güzel bir binayı açma şerefine nail olduğum için şükür ediyorum. Açılışını yaptığımız bu şube ve parkımız şehit aileleri ve gazilerimize ait idari bina olacak. Yine Belediyemiz de bu kardeşlerimizin her zaman yanında olacak.  Yapılan bu çalışmalar bu ailelerimize verdiğimiz değerin göstergesidir. Ayrıca buradan bir müjde vermek istiyorum. Türkoğlu’nun Kılılı mahallemizden sonraki girişine büyük bir Selçuklu mimarisinde  şehir kapısı ve aynı zamanda ilçemizdeki tüm şehitlerimiz için 3.5 dönümlük alan içerisine de anıt yapıyoruz. Türkoğlu’muzun adına yakışır güzel bir eser olacak. İnşallah 3-4 ay gibi açılışı hep birlikte açacağız.”

ALI_2075-1

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Türkoğlu Şube Başkanı Ali Sarıboğa ise; “Bu Türkoğlu şubemizin açılımasında katkı ve hizmetlerini esirgemeyen değerli Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a Şehit aileleri ve Gazilerimiz adına teşekkür ederim.”

Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için yapılan hizmetlerin kutsiyetine vurgu yapan, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ise, şehit aileleri ve gaziler için yapılan hizmetten dolayı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a, Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol üyeleri ile birlikte Türk Bayrağı temalı plaket takdim etti.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman’da yapılan hizmetlerden dolayı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a teşekkür etti.

Plaket takdiminin ardından Vali Coşkun ve protokol üyeleri tarafından Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Türkoğlu Şubesi ve Şehitler Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

ALI_1828

Editör: Manşet Gazetesi