Alt ve üst yapının yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Türkoğlu Belediyesi, Başkan Osman Okumuş öncülüğünde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geleneksel okçuluğu daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla EXPO 2023 fuar alanında Kahramanmaraşlı her kesimden vatandaşla buluştuklarını ifade eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 2015 yılından bu yana gerçekleştirdikleri Uluslararası Türkoğlu Avasım Geleneksel Türk Oyunları Festivalleri ile Türkoğlu'nda ata sporunu canlı tutmaya özen gösterdiklerini söyledi.

LİDERİN VEYA BAŞKANIN VİZYONU KADAR UFKU VARDIR

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Osman Okumuş, “Herhangi bir yerde veya kurumda, liderin veya başkanın vizyonu kadar ufku vardır. Lider veya başkan bir şey yapmak istediğinde, öncelikle bu hedefe bizzat katkıda bulunmalıdır. Bu düsturu benimseyerek, 2015 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Türkoğlu Avasım Geleneksel Türk Oyunları Festivalleri ile Türkoğlu'nda ata sporunu canlı tutmaya özen gösteriyoruz. Her yıl elde ettiğimiz birinciliklerle birlikte, ilçemizin adını geniş mecralarda duyurarak geleneksel okçuluğun önemini vurguluyoruz. Bu yıl, geleneksel okçuluğu daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla EXPO 2023 fuar alanında Kahramanmaraşlı her kesimden vatandaşlarımız ile buluştuk. Bu deneyimle, geleneksel okçuluğun zengin kültürümüzü gelecek nesillere taşımada nasıl bir köprü olduğunu gösterme şansını elde ettik” ifadelerini kullandı.

“Her Şehide Bir İlmek” Projesinin Son İlmeğini Vali Ünlüer ve Başkan Güngör Attı “Her Şehide Bir İlmek” Projesinin Son İlmeğini Vali Ünlüer ve Başkan Güngör Attı

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Çağatay GEDİK