AK Parti ve MHP 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Cumhur İttifakı Seçim Ofisi açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Seçim Ofisinin açılışına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Vahit Kirişci, Prof. Dr. Mehmet Şahin, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt, Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Büyükşehir Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş ve çok sayıda partili katıldı.

SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİM BURADAN BİR BAŞKA GÜZEL GÖZÜKÜYOR

Kahramanmaraş-Türkoğlu Şekeroba ve Beyoğlu Mahalleri için doğalgaz müjdesi veren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, “Meydanın içindeki kardeşlerim kalabalığın büyüklüğünün farkında olmayabilirler. Ben de otururken bu kadar büyük bir coşkunun ve kalabalığın olduğunu açıkçası tahmin etmiyordum. Ama bu platformdan Türkoğlu ve Türkoğlu'nun sevdalıları, siz değerli kardeşlerim bir başka güzel gözüküyor” sözlerini kullandı. 

TÜRKOĞLU İLÇEMİZE HİZMETLER GETİRMEYE ÇALIŞTIM

KMTSO Başkanı Buluntu, “Mücbir Sebep Hali Uzatılmalı, Esnaf Ve Tüccarların Teminat Sorunu Çözülmeli” KMTSO Başkanı Buluntu, “Mücbir Sebep Hali Uzatılmalı, Esnaf Ve Tüccarların Teminat Sorunu Çözülmeli”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “4 dönemlik belediye başkanlığımda, verdiğiniz desteklerin karşılığı olarak gece gündüz çalışarak hem beldelerimize, hem mahallelerimize hem de Türkoğlu ilçemize hizmetler getirmeye çalıştım. Biz 31 Mart'a kadar nasıl Türkoğlu hikâyesi yazdıysak inşallah desteklerinizle 5 yıl boyunca da Feyzettin kardeşim sizler için gece gündüz demeden çalışacak” şeklinde konuştu. 

OSMAN BAŞKANIMIZIN 31 MART'TA BİZE EMANET EDECEĞİ BELEDİYEMİZE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKACAĞIZ

Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş, Belediye Başkanımız Osman Okumuş ile yaklaşık 10 yıldır beraber çalışırız. Bazı arkadaşlar bizi abi kardeş olarak bilirler. Ama ben evin en büyüğüyüm, herhangi bir abim yok. Sağ olsun 10 yıl boyunca bana başkanlık değil, hep abilik yaptı.  Osman Başkanımızın 31 Mart'ta bize emanet edeceği belediyemize gözümüz gibi bakacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Çağatay GEDİK