31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken Partiler seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl ilk kez Yerel Seçimlerde bulunacak olmasına rağmen Kahramanmaraş’ta yoğun ilgi duyulan Yeniden Refah Partisi, çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş’a ziyaret gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, ilçelerde açık hava toplantıları düzenledi. Bu kapsamda Türkoğlu’ndaki vatandaşlarla da buluşan Erbakan’ın açık hava toplantısı adeta mitinge dönüştü. Türkoğlu halkının yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılanan Erbakan, Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretinde vatandaşlarla seslendi. Kahramanmaraş’ta bir dizi ziyaret gerçekleştiren Erbakan, Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan adayı Mehmet Karaca için destek istedi. Erbakan, Yeniden Refah’ın sadece ilçe ve illerde değil tüm Türkiye’de yeni bir umut doğuracağını ifade etti.

Ekran Alıntısı

TÜRKİYE’NİN ÜYE SAYISI BAKIMINDAN 3. BÜYÜK PARTİSİ OLARAK SEÇİMLERE GİRECEĞİZ

Saatin geç olmasına rağmen büyük bir aşkla, heyecanla ve coşkuyla Yeniden Refah’ı bağrına basan Türkoğlu halkına teşekkür eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan; “Türkoğlu’ndaki bu manzara gerçekten muazzam bir manzara. Pek çokların büyükşehir mitingi olarak yapacakları mitinglerdeki kalabalık şu an Türkoğlu’nda ilçe buluşması olarak bizi karşılıyor. 31 Mart’a kadar 500 bin üyeyi geçmek amacımız. Önümüzde 480 binle 50 senelik siyasi parti MHP var, onun önünde 500 bin üyeyle İYİ Parti var, artık geldik onları yakaladık ve seçim gününe kadar onları aşacağız. Türkiye’nin üye sayısı bakımından 3. Büyük partisi olarak seçimlere gireceğiz. Yeniden Refah Partimiz, Erbakan Hoca’nın ışığında Türkiye’ye, Kahramanmaraş’a ve siz değerli halkın desteği ile Türkoğlu’na yenilikler ve güzellikler getirecek inşallah. Bizim birçok sorunumuzun yanı sıra en önemli sorunlarımızdan biri ekonomik sorunumuz. Deprem sonrası ayağa kalkmakta güçlük çeken bu şehri, bu ilçeleri biz Yeniden Refah olarak sizlerin desteği ve duası ile yeniden ayağa kaldıracağız. Liyakatin ışığında, milli görüş belediyeciliği ile zafer kazandığımız her bölgede çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Türkoğlu ilçemizin adayı Mehmet Karaca kardeşime tam destek vermeniz, ilçemizin ve şehrimizin geleceğini önemli ölçüde etkileyecektir.

Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor

1-101

TÜRKOĞLU’LU KARDEŞLERİMİN DESTEKLERİ VE DUALARIYLA ZAFER ELDE EDECEĞİZ

Türkoğlu halkının desteğini beklediklerini belirten Yeniden Refah Türkoğlu Belediye Başkan adayı Mehmet Karaca; “Yeniden Refah’ın Türkoğlu’nda galip gelmesiyle birlikte belediye bünyesinde gençlik merkezleri, ücretsiz internet noktaları koyacağız ve üniversite okuyan öğrencilerimize burs imkanı sağlayacağız. Türkoğlu’lu kardeşlerimin destekleri ve dualarıyla zafer elde edeceğiz. Türkoğlu’muzdaki eksiklikleri teker teker tespit edip, hazırladığımız plan ve projelerimizle tamamlayacağız. Yeniden Refah Partisi Milli görüş ve ahlaklı belediyecilikle Türkoğlu’na hizmet vermek için 31 Mart’ta sizlerden destek beklemekteyiz” dedi.

Muhabir: Haber: Ayşegül Dokuyucu