Kaliteli donanım ve deneyimli iş gücü kullanarak birçok ile yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hoytaş Madencilik, son yatırımını Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi Çakallı Mahallesi’ne yapmanın heyecanını yaşadı. Sektördeki 33 yıllık tecrübesi ile ilçeye tesiste; kırma taş, kum eleme, kırma-eleme, agrega ve mıcır üretimi yaparak belediyeler başta olmak üzere diğer sektörlerin ihtiyaçları karşılanacak olan Hoytaş Madencilik, tesisin hizmete başlaması münasebetiyle açılış töreni düzenledi. Açılış törenine Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı İhsan Ayrancı, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Gölbaşı Balkar Beldesi Belediye Başkanı Orhan Orhan, Hoytaş Madencilik Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

IMG_9808

KAHRAMANMARAŞ’TA EN KALİTELİ REZERVİN BURADA OLDUĞU KANAATİNDEYİZ

Toplam 100 hektarlık alana kurulan ve saatlik 500 ton üretim kapasitesine sahip olan tesise ilişkin konuşan Hoytaş Madencilik Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yıldırım, son sistem iş makineleriyle tesiste bölgenin ihtiyacını karşılayacaklarını söyledi. Yıldırım, “Firmamız 1989 yılında bu işe başladı. 33 yıllık tecrübeye sahibiz. Kahramanmaraş’ta böyle bir ihtiyaç olduğunu hissettik ve yaptığımız araştırmalar sonucu Türkoğlu ilçesinde kum ve taş madenciliği açısından kaliteli rezervin olduğunu tespit ederek, çalışmalara başladık. Buraya kurmadan önce ciddi bir çalışma yaptık. Karot çalışması yaptık. Yer incelemelerinde bulunduk. O çalışmalardan yola çıkarak burada iyi bir rezerv olduğuna kanaat getirdik. O doğrultu da yola çıktık ve sonuçlar bizi doğru yöne yönlendirdi. Kahramanmaraş’ta en kaliteli rezervin burada olduğu kanaatindeyiz” dedi.
WhatsApp Image 2022-06-18 at 17.54.57

KAHRAMANMARAŞ’A BU ANLAMDA GÜZEL BİR HİZMET VERECEĞİMİZE İNANIYORUM

Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tesisimizi kurduk, üretime başladık. Toplam 100 hektarlık alana sahip bir ruhsatımız var. Tesisimizin 75 hektarlık alanı işletme ruhsatına sahip. Saatlik üretim kapasitesi yaklaşık 500 ton. Bir vardiyada 4 bin ton kapasitemiz var. Günümüz şartlarına uygun, modern, çağdaş bir tesis. Kahramanmaraş’a bu anlamda güzel bir hizmet vereceğimize inanıyorum. Bu amaçla geldik ve bunu başaracağız.
IMG_9831

BİZİM AMACIMIZ ÖNCELİKLE MÜŞTERİYE DOĞRU HİZMETİ SUNMAK

KMTSO''da devlet destekleri anlatıldı KMTSO''da devlet destekleri anlatıldı

Belediyelerin parke tesisleri bizi tercih ediyor. Altyapı projelerinde tercih ediliyoruz. Organize sanayinin altyapı projelerinde tercih ediliyoruz. Beton santrallerinde tercih ediliyoruz. Asfalt şantiyelerinde tercih ediliyoruz. Hepsini kırma kapasitesine sahibiz. Bütün ihtiyaçları karşılayabilecek potansiyelimiz var. Biz burada belediyeler için varız, özel sektör için varız, beton santralleri için varız. Malzememizi isteyene kalite tespiti için bir kamyon olarak gönderiyoruz. Bundan ücret talep etmiyoruz. Bizim ürettiğimiz betonu kullandıktan sonra eğer beğenirlerse o zaman ücreti konuşuyoruz. Bu anlamda da sahaya gönderdiğimiz betonda çok olumlu geri dönüşler aldık. Bizim amacımız öncelikle müşteriye doğru hizmeti sunmak.”

WhatsApp Image 2022-06-18 at 17.54.56 (1)
 

Editör: Manşet Gazetesi