Türkoğlu Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla ilçesinin değerine değer katan ve hâlihazırdaki projelerle Türkoğlu’nun çehresini değiştiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, kentin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor’a yaptığı jestle gönülleri fethetti. Sezon başından itibaren yaşadığı stat sorunu nedeniyle iç saha maçlarını çevre illerde oynamak zorunda kalan Kahramanmaraşspor için harekete geçen Başkan Okumuş, Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksini Kahramanmaraşspor için tahsis etti. Yaşanan gelişme sonrası Başkan Okumuş ile Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksinde incelemelerde bulundu.

Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk kulübü sporcularından önemli başarı! Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk kulübü sporcularından önemli başarı!

 

 

“İNŞALLAH BURADA TAKIMIMIZ ÖNEMLİ GALİBİYETLER ELDE EDECEKLER”

Takımın iç saha maçlarına deplasmanda oynamasına daha fazla izin vermeyen ve farkını bir kez daha ortaya koyan Başkan Okumuş, yaşanan gelişme sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği üzere biz spora önemli destekler veriyor, yatırımlar yapıyoruz. Spor dostu bir belediye olduğumuzu yaptığımız hizmetler de ortaya koyuyor.

Şehrimizin takımı yaşadığı stat sorunu nedeniyle iç saha maçlarını başka şehirlerde oynamak zorunda kaldı. Kahraman kentimizi temsil eden takımımıza sahip çıkmamız lazım.  Bu noktada biz de elimizi taşın altına koyduk ve takımımızın daha fazla iç saha maçlarını dışarı oynamasın diye Beyoğlu Mahallemizde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksini takımımıza tahsis etti. İnşallah burada takımımız önemli galibiyetler elde edecekler. Biz her zaman olduğu gibi bundan sonrada kentimiz için, takımımız için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.” dedi.

Editör: TE Bilisim