Cumhur ittifakının paydaşı olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) gelecek yıl yapılacak genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlık çerçevesinde ülke genelinde gerçekleştirdiği ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’na hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşları Cumhur İttifakı'nın siyasi bayrağı altında toplamaya davet eden MHP heyetinin bu kapsamda yeni durağı Kahramanmaraş’ın gelişen ve büyüyen ilçesi Türkoğlu oldu. Devletin bekasına ve milletin bütünlüğüne dönük bir siyasi seferberlik çağrısı içeren toplantı Türkoğlu Nikah Sarayı ve Düğün Salonu'nda düzenlenirken, programa MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan’ın yanı sıra Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Merkez Disiplin Kurulu Başkanvekili Niyazi Paksoy, MYK üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu İlçe Başkanı Cevdet Kuybu, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile sivil toplum örgütleri temsilcileri, oda başkanları ve muhtarlar katıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Cumhur İttifakı'nın amacının makam ve mevki olmadığını, beka, birlik ve dirlik mücadelesi olduğu ifade edildi.

TOPLANTININ AÇILIŞ KONUŞMASINI OKUMUŞ YAPTI

Toplantının açılışında konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, katılımcılara teşekkür ederek programın hayırlı olmasını temenni etti. İlçedeki hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Okumuş, ilçenin Kahramanmaraş'ta en güzel konuma gelmesi için ekibiyle birlikte çalıştığını ifade etti.

Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

ALI_1513

CUMHUR İTTİFAKININ AMACI MAKAM MEVKİ DEĞİLDİR

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bu toplantılarının amacının Cumhur İttifakı'nın yapmak istediklerini paylaşmak olduğunu söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı kapsamında il ve ilçeleri gezdiklerini belirten Taytak, Cumhur İttifakı'nın amacının makam ve mevki olmadığını, beka, birlik ve dirlik mücadelesi olduğunu söyledi.

ALI_1542

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan da toplantı kapsamında katılımcılarla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, Cumhur İttifakı'nın TBMM'de kentle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ALI_1474

Toplantısının ardından MHP heyeti Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret ettiler.

Daha sonra, hep birlikte, Türkoğlu İlçesi Gaziler Mahallesinde faaliyete geçen Sema Tuncer'e ait ''Öncü Tuncer Organizasyon ve Çiçek Evi'nin'' açılışına katılan MHP heyeti,  Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler.

ALI_1608

Editör: Manşet Gazetesi