Karabaldır sokakları parke taşlarıyla yenileniyor
Karabaldır sokakları parke taşlarıyla yenileniyor
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş genelinde özellikle deprem sonrası yapılaşma hala sürerken, eğitim yatırımları da tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Türkoğlu ilçesinde de diğer ilçelerde olduğu gibi pek çok yeni eğitim yuvası öğrencilerle buluşmak için hazırlanıyor. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, yapımı süren Gaziosmanpaşa Ortaokulu ve Seyid Battal İlköğretim Okulu inşaat alanlarını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Ekran Görüntüsü 2025 09 04 135240

MODERN, GÜVENLİ VE DONANIMLI EĞİTİM ORTAMLARI

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Debgici, çocukların daha modern, güvenli ve donanımlı ortamlarda eğitim alabilmesi için yatırımların aralıksız sürdüğünü vurguladı. Debgici, “Eğitim yatırımlarımızla evlatlarımızın daha modern, güvenli ve donanımlı ortamlarda yetişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Ekran Görüntüsü 2025 09 04 135257

HALK YAPILAN PROJELERE DESTEK OLUYOR

Devam eden yatırımların tamamlanmasıyla birlikte Türkoğlu’nda öğrenci kapasitesinin artacağına dikkat çeken Debgici, eğitim kalitesinde de önemli bir yükseliş yaşanacağını belirtti. Yeni eğitim kurumlarının devreye girmesiyle hem öğrencilerin hem de velilerin büyük bir rahatlama yaşayacağına dikkat çekildi. Ziyaret sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Debgici, halkın projelere olan desteğinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

Muhabir: Ayşegül Dokuyucu