Türkoğlu’nun gelişim ve değişimi için çalışmalar yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, sadece Türkoğlu ile kalmayıp Kahramanmaraş’ın diğer ilçeleriyle de özel olarak ilgileniyor. İlçeler gibi, mahallelerin de gelişimine önem veren Başkan Okumuş, mahalleliyle devlet arasında bir köprü olan muhtarlarla buluşarak; “Hep birlikte, Kahramanmaraş için şimdi tam zamanı” sloganı altında Kahramanmaraş’ın değişim ve dönüşümü hakkında sohbet etti.

MARKA KENT İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

“Her Şehide Bir İlmek” Projesinin Son İlmeğini Vali Ünlüer ve Başkan Güngör Attı “Her Şehide Bir İlmek” Projesinin Son İlmeğini Vali Ünlüer ve Başkan Güngör Attı

Başkan Okumuş, yaptığı açıklamada şu sözleri kaydetti; “Marka kent için birlikte çalışıyoruz. Dulkadiroğlu ilçesi muhtarlarıyla bir araya gelerek, onlarla hasbihal ettik. Muhtarlar, halkın ilk ulaştığı, hastalıkta ve sağlıkta ilk yanında olan kişilerdir. Muhtarlık mesleği, halkın kurumlara ve kuruluşlara açılan kapısıdır. Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Arslanhan ve programa katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim.”

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Çağatay GEDİK