Otomobil römorka çarptı: 6 yaralı   Otomobil römorka çarptı: 6 yaralı  
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Göksun Belediyesi tarafından Rekreasyon Projesi uygulanarak yeniden halkın hizmetine sunulan Alparslan Türkeş Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Bölgenin cazibe merkezi olan 44 bin 500 metrekare büyüklüğündeki Mesire Alanında, piknik yapan vatandaşlarla da sohbet eden, hem halkın ilgisinden hem de yapılan çalışmalardan memnun kalan Güvenç, “Serin iklimiyle bölgenin ve Çukurova’nın cazibe merkezi olan Göksun’a böyle güzel bir mesire alanı yakışırdı, harika olmuş'' dedi.
16 Nisan Referandum sonuçları için teşekkür etmek için Göksun’a geldiğine vurgu yapan Güvenç, inceleme sonrası yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“16 Nisanda Göksun halkı bizi mahcup etmedi. Tüm şehrimiz gibi Göksun da bir destan yazdı. Biz hem teşekkür etmek hem de yapılan hizmetleri yerinde görmek üzere Göksun’dayız. İlçe Başkanımızı Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Bu vesileyle de bu cennet mekanda incelemelerde bulunduk. Ben Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, tebriklerimi iletiyorum. Göksun serin iklimiyle bölgenin yaz aylarında bölgemizin ve Çukurova’nın cazibe merkezi. Böyle bir beldeye böyle güzel bir mesire alanı yakışırdı. Harika olmuş. Bütün halkımızı buraya davet ediyoruz. Emek veren herkese başta Belediye Başkanımız olmak üzere tebriklerimizi, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Halkımıza hayırlı olsun.''

“Göksun Doğal Yaşam Merkezidir''
Mesire Alanını, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) işbirliği ile Rekreasyon Projesi yaparak yenilediklerini ve piknik alanını geçen yıl hizmete açtıklarını belirten Göksun Belediye Başkan Hüseyin Coşkun Aydın ise yaptığı açıklamada, içinde aquapark ve işyerleri olan projenin ikinci etabının yılsonuna kadar hizmete gireceğini söyledi.
Projenin henüz tamamlanmadan başta ilçe halkı olmak üzere Adana, Osmaniye, Kadirli, Saimbeyli ve Tufanbeyli halkının çok yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Başkan Aydın, “Bizim amacımız ve hedefimiz halkımızın mutlu olmasıdır. Halkımızın mutluluğunu ve bölgedeki insanların gelip burada, bu doğal yaşam merkezinde piknik yaptıklarını hep beraber gördük. İnşallah yılsonu itibariyle projelerimizi tamamlamayı hedefliyoruz. Tamamladıktan sonra da az önce de tanık olduğumuz gibi Göksun’un hem Çukurova’ya, hem iç Anadolu’ya, hem de Doğu Anadolu’ya hizmet eden doğal yaşam merkezi olduğunu net bir şekilde göreceğiz'' dedi.
(Haber: Mehmet KARA)

Editör: TE Bilisim