Spor ve Sporcuyu her zaman maddi ve manevi anlamda destekleyen ve ilçesinin tüm spor dallarında başarılı olması için elinden geleni yapan Türkoğlu Belediyesi, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol 1. Lig 1.etap müsabakalarına ev sahipliği yaptı. İlçenin tanıtımı açısından da önem arz eden organizasyona Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı İrfan Arguz,  farklı illerden 13 spor kulübünün sporcuları ve teknik heyetleri katıldı.

Türkiye, Türkoğlu’nu Konuşuyor Türkiye, Türkoğlu’nu Konuşuyor

HERSANLIOĞLU: “SPORUN YAŞAMIN HER ALANINA DOKUNMUŞ OLMASI BİZİ ETEN MUTLU ETMEKTEDİR”

Organizasyonun açılış töreninde bir konuşma yapan Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, “Bu güzel organizasyonun ilçemizde yapılmasındaki mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Bu organizasyondaki emeği geçen başta Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a, ilçe spor müdürümüze ve federasyona teşekkür ederim. Sporun Yaşamın her alanına dokunmuş olması da bizi ayrı yeten mutlu etmektedir” dedi.

“EV SAHİPLİĞİ VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI OSMAN OKUMUŞ’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ev sahipliği ve desteklerinden dolayı Osman Okumuş’a teşekkür eden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı İrfan Arguz ise; “Her alanda sporun gelişmesi ve Kahramanmaraş’ın tanıtımı açısından faydalı olacağı kanaatindeyim” diye konuştu. 

“10 İLDEN SPORCULARIMIZ BURADA”

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz da yaptığı konuşmada şunları söyledi:  “10 ilden sporcularımız burada. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz.  İnşallah dostluk ortamında çok güzel bir müsabakalarla sporcularımızı şehrimizden uğurlarız. Organizasyonu şehrimize verdiği için Federasyon Başkanımıza, ev sahipliği için Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a ve emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.”

“İLÇEMİZ İLK DEFA BÖYLE BİR ORGANİZASYONA İMZA ATIYOR”

Türkoğlu’nun ilk defa böyle bir organizasyona imza attığını söyleyen Türkoğlu İlçe Spor Müdürü Şahin Hopur ise, “Emeği geçen başta Osman Okumuş başkanımıza ve tüm dostlara teşekkür ediyorum. İnşallah Türkoğlu’muz daha fazla sayıda bu tarz organizasyonlara ev sahipliği yapar ” ifadelerini kullandı.

Kaynak

Editör: TE Bilisim