1 ay önce Kahramanmaraş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, “Asrın felaketinin yıl dönümünde Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle 9 bin 289 konutun kurasını çekerek anahtar teslimlerini yapmıştık. Bugün de yine Sayın Cumhurbaşkanımızın canlı bağlantıyla katıldığı programda 7 bin 858 konut ve 445 köy evinin kurasını çektik. Böylece şehrimizde tamamlanarak anahtarları teslim edilen toplam konut sayısı 17 bini geçti” dedi.

1 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, deprem bölgelerindeki işletmelerin karşı karşıya olduğu zorluklara dikkat çekerek, mücbir sebep halinin uzatılması çağrısında bulundu.

1 ay önce Kahramanmaraş

Programı kapsamında Kahramanmaraş’a gelen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Valiliği ziyaret eden Başkan Güngör, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler’e şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

1 ay önce Türkoğlu

Yeniden Refah Partisi’nin Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca, Uzunsöğüt mahallesine ziyaret gerçekleştirdi.

1 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanlığına Cumhur İttifakı ortak adayı olan Feyzettin Okumuş, Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

1 ay önce Kahramanmaraş

Turan İlkokulu tarafından gerçekleştirilen “Her Şehide Bir İlmek” projesinin sonuç sunumu ve “Biz Çanakkaleyiz” adlı tiyatro gösterisine katılan Başkan Güngör, “Şehitlerimiz için başlatılan bu proje kapsamında 430 bin ilmekten oluşan şanlı bayrağımıza bizler de bir ilmek attık. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” dedi.

1 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta polis ekiplerince gerçekleştirilen haftalık operasyonlarda; 133 şahıs yakalanırken bu şahıslardan 73’ü tutuklandı.

1 ay önce Türkoğlu

11 Mart Pazartesi günü idrak edilecek olan Ramazan ayı için Kahramanmaraş İl Müftülüğü şehrin farklı noktalarında Ramazan çadırları kurarken, Türkoğlu’na da 600 kişilik çadır kurulacak.

1 ay önce Türkoğlu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Kahramanmaraş’ta ilçe ziyaretleri kapsamında Türkoğlu’nda da vatandaşlarla buluştu.

1 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta kaçak altın üretimi yapılan imalathaneye düzenlenen operasyonda yakalanan 3 kişiden 1’i tutuklandı.