Kahramanmaraş’ı Bölgesel Lig finallerinde temsil eden ve geçtiğimiz sezonu namağlup tamamlayarak şampiyon olan Kahramanmaraş Gençlik Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, bu yıl TVF 2. Lig’de mücadele edecek. Geçen sezon iyi bir performans gösteren ve bu sezon da 1. Lig hedefiyle antrenmanlarını süreden takım, alacağı galibiyetlerle Kahramanmaraş’ı gururlandırmak istiyor. Takıma bu yolda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Alpedo-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, temsilcimizin hem isim hem de forma sponsoru oldu. Bu sezon başında Alpedo ismiyle müsabakalara çıkacak olan takıma göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten Kulüp Başkanı Hüseyin Akkaya, “Sami Kervancıoğlu turizm elçisiydi aynı zamanda şu anda spor elçisi oldu” dedi.WhatsApp Image 2022-09-05 at 16.11.48

SAMİ BEY, SEZONUN BAŞINDAN SONUNA KADAR YANIMIZDA OLACAĞINI BEYAN ETTİ

Sami Kervancıoğlu’nun kendilerine sezonun başından sonuna kadar takımın yanında olacağını beyan ettiğini söyleyen Alpedo-Kahramanmaraş GSK Kadın Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Hüseyin Akkaya, “Türkiye Voleybol Federasyonunun şartları gereği firmalardan ön isim sponsorluğu alınabiliyor. Bu noktada, Alpedo-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Bey ile 1 aydır koordinasyon halindeydik görüşmelerimiz devam ediyordu. Geçtiğimiz hafta da bunu neticelendirdik ve isim değişikliği konusunu federasyona bildireceğiz. Yönetim Kurulu kararı alacağız ve bundan sonra maçlarımızı Alpedo Kahramanmaraş Gençlik Spor Kulübü olarak federasyondaki yerimizi tescilleyeceğiz. İsim sponsorluğumuz bir yıllık, önümüzdeki sezonda da tekrardan değerlendireceğiz. Sami Bey, sezonun başından sonuna kadar yanımızda olacağını her türlü desteği sağlayacağını beyan etti.”WhatsApp Image 2022-09-05 at 16.11.48

BURADA DA KAZANAN KAHRAMANMARAŞ OLACAK

Akkaya, “Hem maddi hem de manevi anlamda Alpedo’nun Sami Kervancıoğlu’nun bize çok büyük değer katacağına inanıyoruz. Biz bunu 1 haftalık süre içerisinde de hissettik. Bu takıma ayrı bir sorumluluk katıyor, yönetim olarak bizlere ayrı bir sorumluluk katıyor bu sorumluluğunda farkındayız. Sami Kervancıoğlu turizm elçisiydi aynı zamanda şu anda spor elçisi oldular. İnşallah bu takımı hep birlikte 1. Lig’e taşıyacağız. Burada da kazanan Kahramanmaraş olacak” diye konuştu.

ALLAH’IN İZNİYLE BU TAKIMI KAHRAMANMARAŞ’TAN 1.LİGE TAŞIYACAĞIZ

Takımın hedeflerine ilişin de konuşan Hüseyin Akkaya şunları söyledi: “Biz Kahramanmaraş kadın 2. lig takımı olarak başından buyana 1. lig hedefini koymuştuk. Transferlerimizi bu noktada yapmıştık. Yüzde 99 demiyoruz bugün itibariyle Sami beyin destekleriyle ve manevi gücüyle biz takım olarak kendimize inanıyoruz, güveniyoruz. Allah’ın izniyle bu takımı Kahramanmaraş’tan 1. lige taşıyacağız. Ayrıca Sultanlar Ligi’ne de taşıyacağız inşallah. Hem takımızı hem şehrimizi en iyi şekilde tanıtacağız. Ayrıca Kahramanmaraş’ı spor turizmiyle tüm ürünlerimizi tanıtacağız. Burada kazanan Kahramanmaraş olacak.”

KAHRAMANMARAŞ’I TEMSİL EDİYORUZ305129757_3596662287231080_3171433146160372477_n

Başkan Görgel: “Şehrimiz daha modern altyapıya kavuşuyor” Başkan Görgel: “Şehrimiz daha modern altyapıya kavuşuyor”

Akkaya konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Antrenmanlarımızı Sütçü İmam Üniversitesi’nin Spor Salonunda yapıyorduk. Yaklaşık iki haftadır. Aynı zamanda sporcularımız üniversitemizin misafirhanesinde konaklıyor. Bizlere tesis konusunda destek olan kapılarını sonuna kadar açan Üniversite yönetimine teşekkür ederiz. Antrenmanlarımızı bundan sonra Merkez Spor Kompleksinde devam edeceğiz. Tesislerini bizlere açan, bizlere her konuda destek olan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü  Kadir Bey’e de teşekkür ederiz. Maçlarımızı Merkez Spor Kompleksinde oynayacağız. Tüm Kahramanmaraş halkını maçlarımıza bekliyoruz, onların desteğini ihtiyacımız var. Biz Kahramanmaraş’ı temsil ediyoruz, bu yüzden de maçlarımızı burada oynamak istedik, bu talebimizde kabul edildi. Destek olan herkese de teşekkür ederiz.”

Editör: Didem Kayabaşı