Türkiye, Türkoğlu’nu Konuşuyor Türkiye, Türkoğlu’nu Konuşuyor

Bağcılar Belediyesi, 100 Yıl Kompleksi’ndeki törende ilçede sporun gelişmesi ve ülkeye başarılar kazandıracak sporcuların yetişmesi için ilçede faaliyet gösteren 32 spor kulübüne maddi yardımda bulunuldu. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle spor salonları yaptıklarını ve özellikle arazisi müsait olan okullara kapalı spor salonları inşa ettiklerini dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Parklarımıza voleybol ve basketbol sahası yapıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte okullarımıza 7 adet halı saha inşa ediyoruz.Spor kulüplerimiz de buralardan istifade edecek. Yine ikinci stadımızı da Bağcılar Devlet Hastanesi’nin yanına inşa ediyoruz. 3’üncü stat projesini de hazırlıyoruz. Yanında da kapalı spor salonları da olacak" dedi.

TENİS OYNADILAR

Konuşmalardan sonra Kaymakam Çiftçi ve Başkan Çağırıcı, kısa süreli tenis oynadı ve ok attı. Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü öğrencileri de ok atma ve taekwondo gösterisi sundu. Milli tenisçi Saim Polatkan da kısa bir tenis maçı yaptı.

Editör: TE Bilisim