Yaptığı hizmetlerden dolayı, vatandaşların gönlüne taht kuran Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş bir takım programlara katılmak için Ankara’ya  ziyaret gerçekleştirdi. Başkentte AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici ve Tuba Köksal’ı da makamlarında ziyaret eden Başkan Okumuş, Kahramanmaraş’a ve Türkoğlu’na yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür etti.

photo_5998956740344921630_y

PROF. DR. VAHİT KİRİŞCİ ZİYARETİ

Başkan Okumuş kaza geçirdi Başkan Okumuş kaza geçirdi

Okumuş, ziyaretlerine ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözleri kaydetti; “Bir önceki Tarım ve Orman Bakanımız, TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanımız ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Kıymetli Prof. Dr. Vahit Kirişçi'yi ziyaret ederek Kahramanmaraş ve Türkoğlu'na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettim.

photo_5998956740344921632_y

ÖMER ORUÇ BİLAL DEBGİCİ ZİYARETİ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi, Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü kıymetli Ömer Oruç Bilal Debgici'yi ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledim.

photo_5998956740344921633_y

TUBA KÖKSAL ZİYARETİ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi kıymetli vekilimiz Dr. Tuba Köksal’ı ziyaret ederek şehir adına yaptığı çalışmalarda kolaylıklar diledim.”

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Didem Kayabaşı