Türkoğlu, doğal florasıyla açık botanik park gibi zenginlik sunarken, endemik bitkiler ve çeşitli canlı türlerine de ev sahipliği yapıyor. Türkoğlu Belediyesi de Başkan Osman Okumuş öncülüğünde, doğayla uyumlu, sürdürülebilir yatırımlara odaklanıyor. İlçenin doğal güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak için çaba harcayan Türkoğlu Belediyesi, yaşanan deprem felaketlerine karşın halkın yaşam konforonu düşürmemek adına tüm imkanları seferber ediyor.

photo_5870472377073254257_y

SÜRDÜRÜLEBİLİR YATIRIMLAR PLANLIYORUZ

Karaca, konteyner kentteki vatandaşların sorunlarını dinledi Karaca, konteyner kentteki vatandaşların sorunlarını dinledi

Hayallerini güçlü bir şekilde sürdürdüklerini belirten Başkan Okumuş yaptığı açıklama; “Tek gayemiz insanımızın refahı, huzuru olsa da doğadaki diğer canlı dostlarımızı da unutmuyoruz. Türkoğlu doğal florası ile dev bir açık botanik park gibi. Doğanın tüm renklerini yansıtan ilçemiz, endemik bitkiler ve canlı türlerine ev sahipliği yapıyor. Evet, zor zamanlar yaşadık. Özellikle 6 Şubat'tan sonra bazı eksikliklerin giderilmesiyle Türkoğlu'nun daha yaşanabilir hale gelmesi hayalimizi güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Tüm imkan ve yeteneklerimizle, halkımızın yaşam konforunu düşürmemek adına önemli ve sürdürülebilir yatırımlar planlıyoruz. Her şeyin önceliği vatandaşlarımızın huzuru ve daha yaşanabilir bir Türkoğlu olmaya devam ediyoruz”ifadelerini kullandı.

photo_5870472377073254256_y

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Didem Kayabaşı