Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçesini her anlamda geliştirmek ve daha ileriye taşımak noktasında yaptıkları ve yapacakları çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında Belediye Başkanlığı sürecinde klasik Belediyeciliğin dışına çıktıklarını ve bu nedenle insanların Türkoğlu’nu daha iyi tanımasına vesile olduklarını kaydeden Okumuş, işin sırrının ise görevini sevmekten geçtiğini belirtti. Ayrıca açıklamalarında ilçe halkına bir müjde de veren Başkan Okumuş, kentin doğal gaz dağıtım şirketi Armadaş ile yaptıkları görüşmeler sonucunda Türkoğlu ilçesine şirketin temsilcilik açacağını bildirdi.

“BU İŞİ BİRAZ SEVMEK GEREKİYOR”

Osman Okumuş, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Biz bu zamana kadar yaptığımız işlerde özellikle Beyoğlu’ndan sonrasında 2 dönem Türkoğlu’nda yaptığımız çalışmalarla insanlarımızı huzurlu ve mutlu ettiğimize inanıyorum. Bu arada yaptığımız belediyecilik Kahramanmaraş’taki insanların Türkoğlu’nu, tanımasına vesile oldu. Bu işi biraz sevmek gerekiyor.

PANDEMİ BİZİM İÇİN İYİ BİR HİZMET YILI OLDU

 Pandemi döneminde ne yapılması gerekiyorsa biz Türkoğlu Belediyesi olarak fazlasıyla yaptık. Pandemi bizim için iyi bir hizmet yılı oldu. İnşallah bu yıl itibariyle pandemi hafızamızdan da silinir, inşallah biter.

“TÜRKOĞLU HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Türkoğlu’nda yüzde 95’in üzerinde doğalgaz hattı döşendi ama Armadaş’ın temsilciliği yoktu. İşi olanlar, abone olmak isteyenler kent merkezine gidip geliyordu, inşallah önümüzdeki hafta vatandaşımızın artık şehir merkezine gitmekten kurtaracağız. Armadaşla yaptığımız görüşmeler neticesinde Armadaş’ın şubesi açılıyor. Türkoğlu halkımıza hayırlı olsun. Başka uzak ilçelere bu gibi yerler açılıyordu ama ilçemizin kent merkezine yakınlığından dolayı ‘Türkoğlu Kahramanmaraş’a yakın buraya gelsinler’ gibi bir algı vardı. Biz birçok devlet kurumunu, özel sektörü ilçemizde temsilcilik açmasını sağlayarak vatandaşımızın kent merkezine gitmesini durdurduk. İlçemizde Emniyeti bile Amirlikten Müdürlük yaptık. Şehir Merkezi’nin Türkoğlu’ndan farkı kalmadı diye düşünüyorum. Kent Merkezi’ndeki hemşerilerimiz nasılsa Türkoğlu’ndaki vatandaşlarımızda her türlü hizmetten faydalanıyor. Zaten bizim biraz da farkımız sadece belediyecilik hizmetleri değil, gerek devlet yatırımları konusunda olsun gerekse de diğer yatırımlarda biz öncülük yapıyoruz. Türkoğlu Belediyesi olarak halkımızın problemlerini çözmeye çalıyoruz.”

Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor

Editör: TE Bilisim