6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’a çeşitli bölgelerden yardım malzemesi gönderildi. Devlet millet el ele deprem bölgesindeki depremzedelerin barınmadan yeme-içmeye kadar bütün ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu. Kahramanmaraş’ta iş yerleri ağır hasar alan ve içindeki malzemelerin birçoğu zarar gören esnaflarda ihtiyaç sahibi vatandaşlara iş yerlerinde sağlam kalan malzemeleri dağıttı. Bu yardım seferberliğine Türkoğlu’nda işyeri yıkılan bir esnaf 3 ay boyunca depremzedelere yemek dağıtımı yaparak destek verdi. İlçedeki esnafların her zaman yanında olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bu yardımsever esnafa 3 ay boyunca ücretsiz bir şekilde yemek dağıtımı yaptığı için teşekkür ederek konteyner çarşıda yer tahsisinde bulundu.

EKİBİYLE BERABER 3 AY AŞ EVİ KURARAK ÜCRETSİZ YEMEK DAĞITTI

Türkoğlu’nda bulunan Nazar Tekstil, ÇEAL’e spor salonu kazandırdı Türkoğlu’nda bulunan Nazar Tekstil, ÇEAL’e spor salonu kazandırdı

Başkan Osman Okumuş, “Depremden sonra ustamın dükkânı yıkılmıştı. Hükümet konağının bahçesinde. Depremin ilk gününden itibaren dedi ki Osman başkanım dedi benim lokanta yıkıldı, malzemelerim zarar gördü. Ben vatandaşa yemek yapıp dağıtacağım dedi. Bana dedi bir çadır verir misin? Belediyenin bahçesinde bir çadır verdik, malzemelerini de biz aldık. Ekibiyle beraber 3 ay aş evi kurarak ücretsiz yemek dağıttı. Allah razı olsun. Biz de buraya bir esnaf çarşısı kurduk. Bu lokantayı yaptım. Bu ustamın 3 aylık emeğinin karşılığı olarak burayı verdim. Şu anda çalıştırıyor” ifadelerini kullandı.   

Haber: Ayşegül Dokuyucu  

Editör: Didem Kayabaşı