Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’a SANKO Holding bünyesinde faaliyet gösteren ÇİMKO’dan, 200 bin TL’lik maddi destek geldi.

Her sezon Kahramanmaraşspor’a ve çevre illerin futbol takımlarına destek sağlayan SANKO, kırmızı-beyazlı ekibe bu sezonda desteğini sürdürdü. 2016-2017 sezonu hazırlıklarını sürdürün Kahramanmaraşspor, yeni sezonda ÇİMKO göğüs reklamı ile maçlarına çıkacak. Geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve Kulüp Yöneticileri Fikret Fındık, Mustafa Taşlıyan ve Fahri Ceyhan ile birlikte SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Konukoğlu’nu ziyaret ederek, takım adına destek istemişlerdi. Bunun üzerine harekete geçen Konukoğlu, ÇİMKO adına Kahramanmaraşspor’a göğüs reklamı vererek bir kez daha destek oldu.  Kulüp Yöneticilerinden Fikret Fındık ve Fahri Ceyhan ÇİMKO Kurumsal İlişkiler Müdürü Oktay Özsoy’u makamında ziyaret ederek takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür edip 46 numaralı Kahramanmaraşspor forması takdim etti. Geçtiğimiz sezon devre arasında eski futbolcuların alacaklarından dolayı transfer yasağı bulunan Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor ’da, Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, transferin önünün açılması için büyük çaba sarf ederken, SANKO’nun yaptığı bu anlamlı yardım ile temsilcimiz rahat bir nefes aldı.

 
 ''KAHRAMANMARAŞSPOR’UN YERİ BURASI DEĞİL’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇİMKO Kurumsal İlişkiler Müdürü Oktay Özsoy, sporun bir gönül işi olduğunu belirtti. Firma olarak Kahramanmaraşspor’un yanında olduklarını kaydeden Özsoy, “Çünkü biz ÇİMKO olarak Kahramanmaraş sınırları içerisinde faaliyet gösteriyoruz, dolayısı ile bu memlekete de destek olmalıyız. Spor bir gönül işidir, bugün Gaziantepspor bizim memleketimiz Süper Lig’de yer alıyor, Kahramanmaraşspor ise bize en yakın illerden birisi ama bakıyoruz ki 2. Ligden yukarı çıkamıyor. Bizde çorbada bir kaşık tuzumuz olsun diyor ve Kahramanmaraşspor’a firma olarak destek verdik. İnşallah verdiğimiz bu destek ile Kahramanmaraşspor başarı yakalar ve hak ettiği yere gelecektir'' dedi.

Aycan, “Özel şirketlerin de kişilerin de konut yapması desteklenmelidir”
Aycan, “Özel şirketlerin de kişilerin de konut yapması desteklenmelidir”
İçeriği Görüntüle

''SANKO HOLDİNG HER SEZON YANIMIZDA YER ALIYOR’

Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Fındık ise, “SANKO Holding ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi her yıl bize ciddi manada destek veriyorlar. Bu yılda yine bize 200 bin TL’lik bir destekte bulundular. Bu desteğe ne kadar teşekkür etsek azdır. Kahramanmaraşspor bu bölgenin dinamiğidir. Türk futboluna ciddi kazanımlar da sağlamıştır. SANKO Holding’e yaptıkları destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda ise, Kulüp Yöneticilerinden Fikret Fındık ve Fahri Ceyhan, ÇİMKO Kurumsal İlişkiler Müdürü Oktay Özsoy’a 46 numaralı Kahramanmaraşspor forması hediye etti.

Haber: Mahmut Beyaz