Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Türkoğlu Belediyesi sosyal ve kültürel anlamda öğrencilere farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Gruplar halinde düzenlenen sinema etkinliğinde öğrenciler, belediye hizmet binası önünde düzenlenen uğurlama töreninin ardından "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izlemek üzere otobüsler ve minibüslerle Kahramanmaraş kent merkezindeki sinema salonlarına götürüldü.

 EREN GİBİ İÇERİMİZDE MİLYONLARCA GENCİMİZ VAR

Yapılan organizasyon hakkında konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Eren’in öğrencilere rol model olması için bu etkinliği düzenlediklerini ifade ederek, “Türk Milleti vatanını, bayrağını seven geçmişini örnek alan bir millettir” dedi. Eren’in kahramanlığını unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını vurgulayan Başkan Okumuş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Eren’in buradaki öğrencilere rol model olması için bu etkinliği yaptık. Eren Karadeniz’de doğa şartlarının zor olduğu köyde yetişmiş, astsubay başçavuş Ferhat Gedik ile beraber tarihe adını altın harflerle yazdıran 15 yaşında bir çocuk. Öğrencilerimize örnek olacağını düşündüğümüzden dolayı bu sinema etkinliği ile buluşturuyoruz. Eren gibi içerimizde milyonlarca gencimiz var. Türk Milleti vatanını, bayrağını seven ve geçmişini örnek alan bir millettir. 600 öğrencimizi Kahramanmaraş’taki sinema ile buluşturup, Şehit Eren Bülbül ve Şehit Astsubay Ferhat Gedik’in kahramanca nasıl mücadele ettiğini orada görecekler. Bu zamana kadar şehit olan tüm güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

Editör: TE Bilisim