Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraş 1. Amatör Kümede şampiyon olarak adını Bölgesel Amatör Lig'e yazdıran Türkoğlu Belediyespor, yeni sezonda hedefini 3. Lig olarak belirledi. Bölgesel Amatör Lig 4. bölgede boy gösteren Mavi-Beyazlılar, sezonun ilk haftasında deplasmanda Elbistanspor'a konuk olmuş ve rakibini 1-0 mağlup ederek, lige 3 puanla başlamıştı. 2. hafta maçında ise kendi sahasında konuk ettiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'a mağlup olan Türkoğlu Belediyespor, sezonun 3. haftasında Şanlıurfa Viranşehir Sanayispor’a konuk oldu. Mücadelede rakibine karşı iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, Viranşehir deplasmanından 2-1’lik üstünlükle ayrıldı. Alınan bu galibiyetle sezonun ilk yarısını tamamlayan Mavi-Beyazlılar, ikinci yarıya ise Elbistanspor maçıyla başladı. 12 Şubat Stadyumu’nda oynan maçı TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tribünlerden izledi.

ŞANLIURFA MAÇI BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR!

Kahramanmaraş derbisinin ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlanırken, maçın 82. dakikasında oyuna sonradan giren Türkoğlu Belediyesporlu Vedat Aydın kafa golüyle takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında ise herhangi bir gol sesi çıkmazken Mavi-Beyazlıların 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyetlerle gruptaki puanını 9’a çıkaran temsilcimiz, 5. hafta maçında ise bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor deplasmanına konuk olacak. Türkoğlu Belediyespor bu karşılaşmada rakibini 3 gollük farkla geçmesi halinde gruptan çıkmayı başarabilecek.  Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan bu karşılaşma saat: 17.00’da başlayacak.

“ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN”

TUSAŞ'tan Türkoğlu'nda anlamlı iftar: Birlik ve beraberlik sofrası TUSAŞ'tan Türkoğlu'nda anlamlı iftar: Birlik ve beraberlik sofrası

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Celalettin Güvenç, “Spora çok büyük destek veren Osman Başkanımıza da özellikle teşekkür ve tebriklerimi iletiyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

“ÖNEMLİ BİR MAÇIMIZ VAR”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise alınan galibiyet sonrası şunları söyledi: “İlk Hafta maçından Elbistanspor’u deplasmanda 1-0 yenmiştik, bugün de burada 2-1 yendik. Çarşamba günü önemli bir maçımız var. Urfa’yı 3 farklı galibiyetle yendiğimiz takdirde inşallah 3. lig aralanıyor diye düşünüyorum.”

 

 

Editör: TE Bilisim