31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine kısa bir zaman kala parti teşkilatları çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti, Kahramanmaraş’ta aday adaylık başvuru süreci ve daha sonrasında temayül yoklamasını tamamladı. Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti’den Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurusunda bulunan Celalettin Güvenç, partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor. AK Parti Türkoğlu İlçe Teşkilatını ziyaret eden Güvenç, Kahramanmaraş’ın yeniden ayağa kalkması için tecrübeye ve mesai kavramı tanımadan çalışmaya ihtiyaç olduğunu söyledi.

TÜRKİYE YÜZ YILINDA GÜZEL ŞEHRİMİZİN YENİDEN EN ÖNLERDE YER ALACAĞINA DA İNANCIMIZ TAMDIR

Türkoğlu futbol sahasının zemini yenileniyor Türkoğlu futbol sahasının zemini yenileniyor

Celalettin Güvenç, “Çok ağır şartlarda bir seçime gidiyoruz. Dünya tarihinin en ağır yıkımlarından birini felaketlerinden birini yaşamış bir şehirdir Kahramanmaraş. Her zorluğun içinde bir kolaylık vardır mutlaka. Biz bu soruların altından kalkabileceğimize yürekten inanıyoruz. Türkiye yüz yılında güzel şehrimizin yeniden en önlerde yer alacağına da inancımız tamdır. Bu inançla bir yola çıktık. Yola çıkma sebebimiz bu olmakla beraber diğer taraftan şu da var. Biz milletvekili olarak 2 dönem bu şehrimize hizmet ettik. Seçimde de görevimizi yaptık. 28 Mayıs gününe kadar konteynerde yatarak vatandaşımızla hem hal olduk. Konteyner kentleri ve Çadır kentleri gezdik. Gücümüzün yettiği kadar hizmet etmeye gayret ettik. Aday olup olmamak önemli değil dedik.

3-53

HALKLA İYİ DİYALOG KURULMASI LAZIM

Seçimden sonra da dedik ki herhalde artık biraz dinlenmek lazım. Şehrin çok değişik kesimlerinden sadece sizin gibi yol ve dava arkadaşlarımız değil, partinin içindeki arkadaşlar değil, birçok insan bu şehirde çok ağır sorunlara maruz kaldı. Bu şehrin yeniden ayağa kalkması lazım. Onun için çok tecrübeye ihtiyaç var. Mesai kavramı tanımadan çalışmaya ihtiyaç var. Ankara'nın imkânlarının şehre süratle getirilmesi zarureti var. Ankara'dan iyi istemeyi bilmek lazım. Halkın morale ihtiyacı var. Halkla iyi diyalog kurulması lazım. Bu bağlamda da kimsenin oturma lüksü yok. Vebali var. Sahada olmak gerekiyor. Bu millet teveccüh gösterir. Oyumuz da artar. Allah da nasip ederse bunca yıllık tecrübemizle şehrin güçlerini bir araya getirelim. Tecrübesini bir araya getirelim. Ehil adamları göreve getirelim. Yeni bir ruhla yolumuza inşallah devam ederiz. Şehri yeniden imar ederiz. Beni de iyi bilirsiniz işimi iyi yaparım. Madem dedik böyle bir şeye niyet ettik. Dolayısıyla hakkını verelim. Kaç gündür kuzeyden güneye Ekinöz'ünden Nurdağ'ına, dün gece Çağlayancerit’teydim. Bizi herkes bilse de yine de bir anlatalım istedik” şeklinde konuştu.

2-71

Haber: Ayşegül Dokuyucu   

Editör: Didem Kayabaşı