Türkoğlu Belediyesi Haberleri

Türkoğlu Belediyesi haberleri ve güncel Türkoğlu Belediyesi gelişmeleri, Türkoğlu Belediyesi ile ilgili tüm video, Türkoğlu Belediyesi fotoğrafları ve Türkoğlu Belediyesi haberleri Türkoğlu Haber sitemizde


Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’in başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılarak ilçedeki önemli sorunları gündeme...

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, ilçe genelinde hasta, engelli ve yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik önemli bir hizmet olan "Alo Evde Bakım" programını aralıksız...

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara yönelik bilgilendirme programı başlatarak ürün verimliliğini artırmayı ve yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği kilit parke ve sosyal alan düzenleme çalışmalarıyla yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkoğlu Belediyesi koordinesinde, ilçenin ana arterlerinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, Türkoğlu Belediyesini ziyaret etti.

Türkoğlu Belediyesi ekipleri vatandaşların daha yaşam kalitesini artırmak için ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Türkoğlu Belediyesi, Belediye Başkanı Mehmet Karaca'nın önderliğinde, ilçe genelinde çevre temizliği ve düzenleme çalışmalarını hızlandırdı.

Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi'nde, gerçekleştirilen yapısal değişiklikler kapsamında, bazı sözleşmeli ve şirket çalışanlarına işten çıkış bildirimi yapıldı.

İlçesinin tanıtımı için çalışmalarına devam eden Türkoğlu Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günlerindeki yerini aldı.

Eğitim alanındaki desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Türkoğlu Belediyesi, "Sanal Dershane" uygulaması sayesinde öğrencilere ek dersler sağlıyor.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi’nde 2024 yılının ilk meclis ve grup toplantısı, Başkan Osman Okumuş Başkanlığında yapılarak ilçe için birçok konu karara bağlandı.