Türkoğlu Belediyesi Haberleri

Türkoğlu Belediyesi haberleri ve güncel Türkoğlu Belediyesi gelişmeleri, Türkoğlu Belediyesi ile ilgili tüm video, Türkoğlu Belediyesi fotoğrafları ve Türkoğlu Belediyesi haberleri Türkoğlu Haber sitemizde


Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi'nde, gerçekleştirilen yapısal değişiklikler kapsamında, bazı sözleşmeli ve şirket çalışanlarına işten çıkış bildirimi yapıldı.

Türkoğlu

İlçesinin tanıtımı için çalışmalarına devam eden Türkoğlu Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günlerindeki yerini aldı.

Türkoğlu

Eğitim alanındaki desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Türkoğlu Belediyesi, "Sanal Dershane" uygulaması sayesinde öğrencilere ek dersler sağlıyor.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi’nde 2024 yılının ilk meclis ve grup toplantısı, Başkan Osman Okumuş Başkanlığında yapılarak ilçe için birçok konu karara bağlandı.

Türkoğlu

Engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik başlatılan “Alo Evde Bakım” uygulaması kapsamında Türkoğlu Belediyesi hizmetlerine devam ediyor.

Türkoğlu

Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarına devam eden Türkoğlu Belediyesi, engelli bir vatandaşa akülü araba hediye etti.

Türkoğlu

Sanayi ilçesi olan, üreten ve üretim hattının içinde yer alan Türkoğlu’nda önemli atılımlar yapılıyor.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, Kültür ve Sosyal Etkinlikler kapsamında konteynerkentte açık hava sineması düzenledi.

Türkoğlu

Eğitim alanındaki desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Türkoğlu Belediyesi, Başkan Osman Okumuş öncülüğünde ‘Eğitim Akademisi’ projesini hayata geçirdi.

Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi olma yolunda ilerleyen Türkoğlu Belediyesi, EXPO 2023 Sergi Alanı’na kurduğu stantla misafirlerine seyir zevki yaşatıyor.

Türkoğlu

İlçesindeki öğrencilerin daima arkasında olan Türkoğlu Belediyesi, Başkan Osman Okumuş öncülüğünde üniversiteye hazırlanan depremzede öğrencilere ücretsiz ‘sanal dershane kartları’ dağıttı.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi Avasım Okçuluk Takımı Sporcusu Halil Kozanoğlu, Gazi Hava Koşusu Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi oldu.